14 Февруари, 2021 17:40 1 755 4

Любо Пенев избухна: Съдиите си правят каквото си искат

  • цска 1948-
  • царско село-
  • 2:1-
  • любослав пенев-
  • любо пенев

Специалистът също така отново зачекна темата за родния футбол, смятайки, че „фактори му влияят''

Любо Пенев избухна: Съдиите си правят каквото си искат - 1
Любослав Пенев, кадър: Diema sport

Наставникът на Царско село Любослав Пенев призна, че решенията на реферите са повлияли на крайния резултат срещу ЦСКА 1948. Пенев смята, че те трябва да остават незабелязани, но в днешния мач това не е така.

Специалистът също така отново зачекна темата за родния футбол, смятайки, че „фактори му влияят''.

„Като игра – нашият отбор игра добре и на ниво. Имаше пропуски, а през втората част бяхме по-уверени и логично изравнихме”, започна Любо Пенев.

„Не само дузпата е дискусионна, а много ситуации. Според мен не бяха правилно отсъдени положения, така че тези въпроси трябва да са към други хора – онези тримата, които трябва да минават максимално незабелязани в мача. Те си правят каквото искат. И това оказа влияние на крайния резултат. Доволен съм от отбора и има неща, които ще се коригират. Ще направим изводите, но лошото е, че години наред има фактори, които влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще видим какъв е пътят в скоро време”, коментира Пенев.

„Искам да вкарваме голове и да подобрим това. Може би ни е грешна формулата – бачкане и така, това е рецептата. Няма да ви кажа дали търсим нови хора”, завърши Любо Пенев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    7 0 Отговор
    Прав си чичовото
  • 2 Ами

    9 2 Отговор
    Ако не му харесва, да му припомня неговия лаф - да духа супата
  • 3 СпИциалист

    5 2 Отговор
    Единствения елемент на футбола, от който разбира тзи човек е съдийството. Универсално оправдание за пълната липса на треньорски качества.
  • 4 гост

    5 2 Отговор
    Що е "СЪДИЯ" в България всичкото е КОРУМПЕ, независимо в съда, спорта или други области!