Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 19:04 2 616 17

Феновете на ЦСКА: Умишлено ли политиката на клуба е от типа "бит пазар"?

  • цска-
  • бит пазар-
  • политика-
  • разпродажба-
  • звезди-
  • футболисти-
  • цели-
  • ганчев-
  • недоволство-
  • фенове-
  • соу

Запалянковци скочиха срещу продажбата на Али Соу в Русия

Феновете на ЦСКА: Умишлено ли политиката на клуба е от типа "бит пазар"? - 1
Снимка: БГНЕС

Група фенове на ЦСКА излязоха с остра позиция в социалните мрежи. Запалянковците от "Offenders" не са съгласни с трансферната политика на "червения" клуб и с решенията на собственика Гриша Ганчев.

Публикуваме написаното от "Offenders" без редакторска намеса:

5 години. 1825 дни. 43800 часа. 2628000 минути. Точно толкова време ЦСКА си "играйка" по родните терени. И точно когато се разиграе и нещата придобият нормален и завършен вид, започва гаражна разпродажба - трансфери, наеми и изпращане по куриер за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!

Искаме да попитаме Господина разни неща и да получим този път ясни и конкретни отговори пред цялата червена общност, без срещи и увъртания. Та, по същество:

Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим отново напролет, когато е същинската борба на всички фронтове у нас?
Политиката на клуба умишлено ли е от типа "бит пазар" или просто някак си винаги така се получава всяка зима и лято?
Имаме ли амбиции да се борим за купа и титла или целта е "играйкане" и "продавкване" до откат и докато алъш-веришът върви?
Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките вместо говедата отново? Това, разбира се, е реторичен въпрос.

Нужно е да дадем и едно релевантно сравнение, понеже определени фенски кръгове и медии вече задвижиха колелото на пропагандата за "големите успехи" и стабилност, които се носят като манна небесна в Борисовата градина. Неуважаемият Христо Крушарски с поне два пъти по-малък бюджет от нашия за 3 години постигна успехи в два поредни сезона, като във втория финал за Купата победи избрания от вас тактически гений Милош Крушчич. Добре, че им взехме треньора, за да няма и трети такъв мач. (Бруно, мачкай!)

Ще завършим, припомняйки за пореден път, че ЦСКА трябва да е в борбата за всички възможни трофеи от първия до последния кръг, а не импровизирана сергия за футболисти. ЦСКА трябва да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това трябва да е нашият облик - сила, класа и шампионски манталитет, който в последните години позагубихме, но само в спортно-технически план, защото "Сектор Г" никога не е спирал да бъде първи. Виждаме това убеждение вече в съблекалнята благодарение на Акрапович, искаме да го виждаме и в Кулата на "Драган Цанков". Освен ако таралежите вместо да "папкат змийчета" не обичат повече вкуса на седемстепенното меню от цифри.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родител

    14 8 Отговор
    Тя цялата им политика е такава!Като се започне от най-малките,които са подложени два пъти годишно на чистка(не знам как се прави отбор така)тъкмо свикнат децата и се стиковат и хайде от начало,ако пък някой успее да се задържи до края(преди да го вземат при мъжете)изведнъж се пявява един Али Соу и се приключва!

    Коментиран от #14

  • 2 Bai nudals

    15 16 Отговор
    Чорба,е всичко чорба.
  • 3 Behemoth

    12 12 Отговор
    Жужето пак прай къщичка за птици...

    Коментиран от #4

  • 4 Графа

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Много яко за пиленцата
  • 5 Хора спрете се

    17 13 Отговор
    Вие сте припознали един чужд проект. Това е частен футболен клуб Литекс! Човека към който този клуб трупа дългове за десетки милиони, просто си премести проекта от цига..,нията в Ловеч, на центъра на София. Взе ви и буквите, не ви ги даде!
  • 6 Само да питам

    24 7 Отговор
    Тези пръд.льовци, които не са дали един лев за отбора, заради чиято проста.щина никой нормален човек не стъпва на стадиона, защо са останали с погрешното впечатление, че са в позиция да задават въпроси?
  • 7 Джоко

    7 10 Отговор
    Алъш- вериш, че инак фалит и сиропиталище в покрайнините на Микре.
    Ако продадат Али Соу някъде по света ще ви водят на курорт с обилна храна и пиячка за поне месец.
  • 8 1234578

    20 2 Отговор
    Много е жалко, когото някой хора не си знаят мястото. Просто ЦСКА няма достатъчно приходи/пари/ и престиж, с които да задържи Али Сол. ЦСКА вероятно иска да задържи Али Сол, но какво иска и какво може не са едно и също нещо. Предполагам истината е, че Али Сол, не иска да остане в ЦСКА. И фенонете трябва да го разберат. Али Сол иска повече пари, повече престиж. За него тези неща са по-важни от това да остане в ЦСКА. И затова ще отида там където ще му дадат това, което иска. Предполагам мениджъра му е умен. И в договора, който е подписал Али Сол има клауза при какви условия може да напусне. За да продължи да се развива професионално. За Али Сол ЦСКА е просто малка междинна селска спирка по пътя му към световна слава.

    Коментиран от #11

  • 9 Говедо

    14 7 Отговор
    ЦСКА бил частен проект?!А разград,лудогорче2 обеля,обора на свинята и тиквата сигурно са национални проекти?Да ”ба недоклатеното ти теле
  • 10 Jacques Yves Moineau

    9 3 Отговор
    Ами това си е част от цялостния начин на ''управление '' на държавата. Затова като протестира някой, трябва всички които са недоволни да го подкрепят ПРОТЕСТИРАЙКИ, (а не във фейсбук). Когато протестират майките, протестирай и ТИ. Когато протестират ресторантьорите, протестирай и ТИ. Когато протестира отровното трио, протестирай и ТИ.
  • 11 Несъгласен

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "1234578":

    Чак пък световна класа в Ростов. До преди 3-4 месеца го псувахме за невероятните му пропуски, сега стана световна класа, айде стига.
  • 12 гларус

    10 8 Отговор
    Какви фенове ????Известно е че ,,МЕНТЕТО С ТИРЕТО,, имат само припознавачи.

    Коментиран от #13

  • 13 Чики-Рики

    4 9 Отговор

    До коментар #12 от "гларус":

    Аман от ,, говежди,, изказвания!Точки, тирета, всички виждаме къде е Подуяне!.... Е където му е мястото, разбира се!
  • 14 ВАРНА

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Родител":

    За разлика от Подуене, Лаута и делиормана..., пари за стадион Българска Армия никой няма да даде! ЦСКА прибира почти десетцифрена сума в лева. За нов стадион трябват 35 милиона! Така че ако искаме нов стадион ще ни трябват пари. А и имайте впредвид, че новите Кайседо и Бисмарк в никакъв случай не са по-слаби Соу. Може да се окажат, че са и по-резултатни!

    Коментиран от #15

  • 15 БНА

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "ВАРНА":

    Кайседо и Бисмарк са по добри от Али. ЦСКА има много по-силен отбор от есента в момента и титлата след три месеца ще е на стадион Българска Армия!
  • 16 Дай Лама

    6 0 Отговор
    Еми на вас може и мерцедес да не ви харесва и майкрософт, що не пишете и до тези фирми. Спорт у нас няма има мерене на фирми и бизнеси.
  • 17 Ники

    2 0 Отговор
    Ще ви кажа истината ако някой още не я е проумял .... В България ( по принцип не само ) ... Футболните отбори се ползват за пране на пари и далавери и до някаква степен власт идваща от фенската маса .... Всички видове Благодетели .. собственици са съмнителни обекти .... Правят се мними трансфери .. някой даже не ги разбираме ... и там се въртят едни пари .. чиста пералня ... Собствениците дори богати .. няма как да извадят някакви милиони .. то не става така ... Козирката примерно на Герена е някакви смешни пари .. няколко милиона .. ма няма кой да ги даде .. щото Тодор Батков никой не го пита толкова години от адвокатски хонорари ли издържаше левски ? Не .. переше парите на Чорни ... Спас Русев ... тоя човечец .. е професионална пионка !!! Определени хора си го ползват за лице ... Няма да казваме Славия на кой е .. то го пише на екипите ... 4 пилона осветление 10 години го правиха ... В България няма да се оправят нещата във Футбола докато не се промени цялата концепция ... Гришата си заличи един отбор от Ловеч направи си далаверите .. нарочно фалира цска Хем го взе хем без дългове хем с базите ( това по принцип е пълен абсурд защото трябваше да има търг и тн ) Но той си се разбра с Бойко .. щото нали ЦСКА е институция и нямаше как ... Ганчев взе на заплата и то голяма Животното и Кюстендилеца ... които държат така основната агитка .. и айде .. в Европа още се чудят кои е тоя отбор ЦСКА София .. хем в А група хем без задължения .. Хем и лиценз ... На фали