Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 18:23 6 398 9

Първо във ФАКТИ: Ето кого ЦСКА иска да привлече за заместник на Али Соу

  • цска-
  • матео касиера-
  • трансфер

Матео Касиера беше вариант за ЦСКА и през януари, когато Соу все още бе далеч от изходящ трансфер

Първо във ФАКТИ: Ето кого ЦСКА иска да привлече за заместник на Али Соу - 1
Матео Касиера, кадър: Youtube

След като почти на 100% е ясно, че гамбиецът Али Соу ще премине от ЦСКА в руския Ростов за 4 или 5 милиона евро, "армейците'' активно са започнали да обмислят вариантите за привличане на негов заместник.

От ФАКТИ научихме, че най-желаният вариант от ръководството и спортно-техническия щаб на ЦСКА е колумбийският нападател на португалския Беленензеш - Матео Касиера.

Той беше вариант за ЦСКА и през януари, когато Соу все още бе далеч от изходящ трансфер, но всъщност най-близо до привличането му бе Лудогорец. Колумбиецът обаче отказа да премине при разградчани и остана в португалския си клуб.

Дали този път ще се стигне до идването му в България и по-конкретно в ЦСКА - предстои да видим. Интересът на българския клуб е доста сериозен, а с оглед това, което постъпи като приходи от Лига Европа и трансфери, не би трябвало ''червените'' да се затруднят да платят клаузата на Касиера. Според авторитетния сайт transfermarkt тя е 700 000 евро.

Любопитен и значим момент в кариерата на Матео Касиера е, че той е бил привлечен в Аякс родния му Депортиво Кали. За холандския гранд той изиграва 21 мач и отбелязва 3 гола.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234578

    7 7 Отговор
    Щом Аякс го изгонили вероятно не става.

    Коментиран от #2

  • 2 Стоянски

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234578":

    Абе, тук в България, при тия слаби отбори и изгонени от Валвайк стават.
  • 3 Asdfg

    5 10 Отговор
    21 мача, 3 ( ТРИ ) гола!!! Хахахахахаха 😝 Браво на цецка-ТИРЕ! ВЪН БЕЛИТЕ ОТ цецка-ТИРЕ!
  • 4 Джеймс

    2 6 Отговор
    Пак черен влак се композира. Бананова република !
  • 5 ВАРНА

    8 1 Отговор
    ЦСКА няма нужда от нов, нападател след Соу. За разлика от Подуене, Лаута и делиормана..., пари за стадион Българска Армия никой няма да даде! ЦСКА прибира почти десетцифрена сума в лева. За нов стадион трябват 35 милиона! Така че ако искаме нов стадион ще ни трябват пари. А и имайте впредвид, че новите Кайседо и Бисмарк в никакъв случай не са по-слаби Соу. Може да се окажат, че са и по-резултатни!
  • 6 антрашпиц

    1 2 Отговор
    Ари ве,къде си?Няма ли да напишеш,че цска умря ?

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "антрашпиц":

    Ами ти не знаеш ли че на 09 09 2016г. си отиде?
  • 8 хаха

    0 0 Отговор
    тази новина остаря, кое цъсъка ще го привлича, това което се връща у лоич или новото число ..... :) :)
  • 9 Лаута

    0 0 Отговор
    Кои ви направи армията и базата наследство от комунизма/народа работи цска строи и дава големи заплати -доиде време разделно Нека литекс винаправи стадион