Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 10:13 1 559 4

Левски с още едно ново попълнение

  • бари-
  • селекция-
  • трансфер-
  • монтана-
  • левски

"Сините" взимат нападателя Билал Бари от Монтана

Левски с още едно ново попълнение - 1
Снимка: levski.bg

Левски трябва да обяви шестото си зимно попълнение утре. Тогава на "Герена" е очакван 23-годишният нападател Билал Бари. Таранът вече е спазарен с Монтана. Клубът от "Огоста" ще получи 100 хил. лева за правата на мароканеца.

Славиша Стоянович искаше футболиста още в началото на зимната подготовка. Тогава обаче двете страни не успяха да стигнат до споразумение. Такова обаче вече има и Бари ще пристигне на "Георги Аспарухов", независимо дали "сините" ще продадат звездата си Найджъл Робърта, пише „Тема Спорт“.

Вчера мароканецът проведе възстановителна тренировка на "Огоста", след като в неделя имаше възможност да се покаже пред бъдещия си треньор Стоянович. Нападателят игра 90 минути при загубата с 0:2 от Левски на "Герена". Той обаче не успя да блесне в този мач.

Билал Бари е роден на 19 януари 1998 година и притежава и френски паспорт. Преди да подсили Монтана през есента, е носил екипа на румънския Конкордия, за който вкарва 2 гола в 22 мача. Той е юноша на Ланс, като за френския тим има 1 мач в Лига 2. За Монтана пък нападателят е с 3 гола в 11 двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    1 3 Отговор
    Шиши пак е развързал кесията
  • 2 ЦСКА

    1 1 Отговор
    Кой плаща?

    Коментиран от #4

  • 3 ГЕРЕН

    0 0 Отговор
    ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ. СТОЯНОВИЧ
    ИСКА СИРАКА КУПУВА. И ПОСЛЕ
    ВИРТУАЛНИ БИЛЕТИ ПОКЛОН МОЛБИ ПРЕД ПАДИШАХА. ТОЗИ БИБИ ОБЪРКА БГ. ФУТБОЛА. ТОЗИ СЕ
    МЕСИ НА ВСЯКЪДЕ. ОТ ВСИЧКО
    "РАЗБРА" МУШИКА.
  • 4 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Ще припознаем Янтра Габрово Ганчев като си иде в Микре .