Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 15:15 1 439 1

Феновете на Локо Пд с остра реакция срещу Община Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • община пловдив-
  • христо крушарски-
  • георги иванов - гонзо-
  • футбол

Днешният ви акт е нагледен пример как си вършите работата!

Феновете на Локо Пд с остра реакция срещу Община Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Привържениците на Локомотив Пловдив реагираха остро срещу Община Пловдив след днешното провалено награждаване на отбора с почетна значка на град Пловдив. В 11:00ч. футболистите на "смърфовете", босът Христо Крушарски и спортният директор Георги Иванов - Гонзо трябваше да бъдат наградени, но закъснение на организаторите принуди тима да напусне Дом на културата "Борис Христов".

"Уважаеми общинари,
Днешният ви акт е нагледен пример как си вършите работата! Вие отказахте да приемете и наградите отбора, който е Гордостта на Пловдив!
За да измиете срама от постъпката си, очакваме да връчите почетните знаци и значки на футболистите на Локомотив Пловдив на стадиона на клуба в удобно за тях време!".

Уважаеми общинари, Днешният ви акт е нагледен пример как си вършите работата! Вие отказахте да приемете и наградите...

Публикувахте от Фенклуб Локомотив Пловдив в Вторник, 16 февруари 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пловдив

    1 0 Отговор
    Интересно, какво друго сте очаквали.