24 Февруари, 2021 10:45 1 802 6

Черно море скочи на съдията от мача с ЦСКА (ВИДЕО)

  • тибо вион-
  • цска-
  • черно море-
  • футбол-
  • радослав гидженов

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо

Черно море скочи на съдията от мача с ЦСКА (ВИДЕО) - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море разкритикува главния рефер на двубоя с ЦСКА Радослав Гидженов. "Моряците" пуснаха видео, в което показаха нарушенията на само един футболист на "армейците" - Тибо Вион, в които играчът трябваше да получи жълт картон. Черно море загуби въпросната среща на стадион "Българска армия" с 0:1.

Ето какво пуснаха в клубния си сайт от варненския клуб:

Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. "Моряците" бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след - всичко остава в графата "невидял".

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА - Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 10 Отговор
    Кое цска онова дето е собственост на Чавдар Етрополе ли?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Така е

    3 7 Отговор
    Гришата е подготвил всичко за шампионската титла! Води активна психологическа на всички фронтове: държавата била мащеха за държавно създадения клуб; БСФС и съдиите; " гельосаните" от делиормана; постоянни претенции ....а истината е че няма по облагодетелстван клуб от ЦСКА!!!! и това е от пръкването им до ден днешен!!! Каква армия, какви армейци са и преди и след 1989г. !!!!
  • 4 савков

    3 3 Отговор
    Защо не показват техните нарушения? Тибо Вион го докосна леко за ръката и онзи след 3 секунди започна да се халосва за да му изкара картон.
  • 5 Митко

    3 3 Отговор
    Погледнах разбивка след мача,тъй като зелените ревяха,че са им дали много жълти картона.Нарушенията са 26 на 24,а картоните са 5 на 3.Това е.Мисля,че претендират за едно спиране на играта,когато 22 номер извършва нарушениен на играта{задържане}съдията се опита да пусне авантаж,но червения играч изгуби топката и съдията регистрира нарушението от преди това.
  • 6 нако

    1 1 Отговор
    " На калпавата ракета , Космоса и пречи" ! Нека припомня на "моряците" , че техните играчи Илиев , Панайотов , както се казва още в петата минута на мачовете им са за жълт картон , а също така , че тактиката на треньора им да се тормози противника с нарушения !
    В случая , въпросния Вийон бе изкаран извън кожата си от тотален тормоз ! Наистина извърши нарушения за картон ! Препоръчвам на треньорът Илиев да си направи труда да преброи нарушенията и картоните на сина си от началото на сезона !!!