Last news in Fakti

6 Март, 2021 17:46 4 365 2

Ново 20 за катастрофата с Тайгър Уудс

  • тайгър уудс-
  • катастрофа

До този момент информацията бе, че първият полицай, който е пристигнал на мястото на инцидента е успял да разговаря с Уудс, но...

Ново 20 за катастрофата с Тайгър Уудс - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-добрият голфър в света Тайгър Уудс е бил в безсъзнание, когато е бил открит при катастрофата, която претърпя в Южна Калифорния. Това става ясно от съдебните документи, които са били публикувани в петък.

Мъжът, който първи се притекъл на помощ на именития спортист, споделя, че Уудс не е бил в състояние да отговаря на въпросите му и е бил в безсъзнание.

До този момент информацията бе, че първият полицай, който е пристигнал на мястото на инцидента е успял да разговаря с Уудс. Самият спортист сподели по-късно, че няма никакъв спомен как и защо се е стигнало до катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууу

    5 1 Отговор
    Ши зъплача. Ръзбихте ми вичертъ.
  • 2 Dallas Cowboys

    5 1 Отговор
    Еми дългогодишната употреба на чисто колумбийско Коки до нищо добро не води.
    Изпържен мозък