Last news in Fakti

8 Март, 2021 18:06 2 588 1

Добри новини за Антов и ЦСКА от Италия!

  • валентин антов-
  • цска-
  • болоня-
  • трансфер-
  • футбол-
  • италия-
  • серия а

Антов е оставил отлични впечатления при официалния си дебют срещу Каляри преди няколко дни (загуба с 0:1), което се е оказало достатъчно, за да убеди ръководството на тима от Серия "А"

Добри новини за Антов и ЦСКА от Италия! - 1
Снимка:

Болоня е все по-вероятно да откупи правата на Валентин Антов от ЦСКА през лятото, твърди tuttobolognaweb. Според информацията, от италианския клуб възнамеряват да купят българския национал дори той да не изиграе записаните минути в клаузата в договора му под наем.

Антов е оставил отлични впечатления при официалния си дебют срещу Каляри преди няколко дни (загуба с 0:1), което се е оказало достатъчно, за да убеди ръководството на тима от Серия "А".

"Положителната нотка от изминалата седмица е дебютът на детето-чудо Валентин Антов. Бъдещето може да бъде негово", пише още в новината си tuttobolognaweb.

Към този момент Вальо губи битката за титулярното място с настоящата двойка централни защитници Данило и Соумаоро. Вчерашното им лошо представяне срещу Наполи (1:3) обаче бързо може да върне Антов в стартовите единадесет за домакинството на Сампдория. Мачът от Серия "А" е на 14 март.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😀 еее, чак пък

    5 1 Отговор
    Детето-чудо...
    Пожелавам на момчето да се утвърди, да заиграе редовно и да не се връща в България, освен за националния отбор. Да си остане в Сериа А или в някое друго топ 5 първенство.