Last news in Fakti

8 Март, 2021 17:50 1 490 2

Моуриньо за 100-те гола на Тотнъм през сезона: За дефанзивен и слаб отбор не е лошо постижение

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • футбол

Добра седмица за нас - 3 мача, 9 точки

Моуриньо за 100-те гола на Тотнъм през сезона: За дефанзивен и слаб отбор не е лошо постижение - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо вложи ирония в коментарите си след победата над Кристъл Палас с 4:1. "Шпорите" са отбелязали 100 гола във всички турнири през този сезон, но често са критикувани заради стила си на игра.

„Ако статистическите данни са верни, тогава 100 гола на сезон за дефанзивен и слаб отбор не е лошо постижение. Добра седмица за нас - 3 мача, 9 точки. Не може да има нищо по-добро от това да спечелите 9 точки преди големите мачове в Европа и с Арсенал", заяви португалецът.

Тотнъм се изкачи на шесто място в класирането във Висшата лига, на две точки зад Челси в надпреварата за последното място в Шампионската лига. Тимът на Моуриньо може да се класира и ако спечели Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Достойна присъда

    2 0 Отговор
    Тотнъм играе най-красивия футбол в Англия,жалко че не винаги е успешен!
  • 2 Истината

    1 0 Отговор
    Тотнъм има най тежка програма от всички отбори във висшата лига и отсъдени 3-4дузпи. Най- много дузпи е получил ман.юнайтед.
    Сега когато игра срещу ман.сити още във втората минута получи дузпа.