Last news in Fakti

8 Март, 2021 19:45 3 227 2

Треньорът с най-дълъг стаж на "Герена" си тръгна от Левски

  • борислав кьосев-
  • левски-
  • дюш левски-
  • футбол-
  • школа-
  • герена-
  • треньор

Желанието на Кьосев е да стартира работа в мъжкия футбол

Треньорът с най-дълъг стаж на "Герена" си тръгна от Левски - 1
Снимка: levski.bg


Един от най-добрите треньори в юношеския футбол напуска академията на Левски. Става дума за Борислав Кьосев, който водеше набор 2007 в последните месеци.

Преди това младият специалист бе начело на родените през 2002 година. Кьосев даде път на много момчета, които вече правят първите си стъпки в професионалния футбол. Негово откритие е Мартин Петков, който вчера се разписа срещу Ботев (Пловдив) (2:2), пише Dsport. При него са тренирали още направилият дебют в Левски Костадин Илиев, Богдан Костов, който игра в няколко контроли за мъжете, Хари Денков, който записа мачове за Царско село при Любо Пенев, вторият вратар на Монтана Петър Петров и др.

Борислав Кьосев е човекът, който привлече на "Герена" Патрик-Габриел Галчев, който преди това работи с него в ДИТ.

Специалистът е поредният треньор, който си тръгва от школата на Левски след Йордан Петков, Красимир Петров и Захари Сираков.

Желанието на Кьосев е да стартира работа в мъжкия футбол. Той е юноша на Левски и бе наставникът с най-дълъг стаж на "Георги Аспарухов" от всички в школата.

Тимът на Левски, родени през 2007 година, е на първо място в първенството, като няма допусната загуба, а за Купата на България е на четвъртфинал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тренера

    1 1 Отговор
    За дългия си стаж по-слаб Левски не съм виждал!
  • 2 Батков

    1 0 Отговор
    В Левски няма лекар, администрация, а треньорите от ДЮШ си тръгват един след друг всеки се спасява. Павел Колев още е изпълнителен директор! Този е синия Лупи - за 1,5 г. успя да измете и да разгони всичко нормално...