9 Март, 2021 12:22 1 220 0

Неймар може да запише минути срещу Барса

  • неймар-
  • футбол-
  • барселона-
  • псж-
  • шампионска лига

29-годишният нападател все още не е напълно възстановен от травма и от ПСЖ не желаят да форсират завръщането му на терена, но все пак той е включен в групата на "принцовете" за мача

Неймар може да запише минути срещу Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската суперзвезда Неймар може да изиграе около 30 минути в реванша от осминафиналите на Шампионската лига с Барселона, твърди Le Parisien. 29-годишният нападател все още не е напълно възстановен от травма и от ПСЖ не желаят да форсират завръщането му на терена, но все пак той е включен в групата на "принцовете" за мача. В първата среща ПСЖ разби Барса на "Камп Ноу" с 4:1.

Неймар със сигурност ще започне мача на пейката, но наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино може да го пусне в игра за около половин час срещу бившия му тим. Разбира се, игровото време на Неймар и дали изобщо ще се появи на терена, ще зависи и от развоя на двубоя в сряда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА