Last news in Fakti

9 Март, 2021 12:56 1 542 1

Новият президент на Барселона се заема лично с Алаба

  • байерн мюнхен-
  • дейвид алаба-
  • барселона-
  • футбол

Барселона обаче ще срещне сериозна конкуренция за универсалния футболист

Новият президент на Барселона се заема лично с Алаба - 1
Снимка: БГНЕС

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта ще опита да уреди звездата на Байерн Мюнхен Дейвид Алаба. 58-годишният бизнесмен бе избран за нов водач на „каталунците“, като преди това беше президент на клуба между 2003 и 2010 година.

Лапорта потвърди, че ще има активна роля в трансферите на клуба, като Алаба се очертава като една от основите му цели. Байерн Мюнхен потвърди, че австрийският национал ще напусне клуба това лято, когато договорът му изтече.

„AS“ твърди, че Лапорта вече се е срещнал с агентите на Алаба - Пини Захави и Фали Рамадани и ще седне отново с тях на преговори, за да обсъдят евентуален трансфер през следващата седмица.

Барселона обаче ще срещне сериозна конкуренция за универсалния футболист. Смята се, че сериозен интерес към него има от страна на Реал Мадрид, Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост райдър

    1 0 Отговор
    Е той да не у паднал от луната да ходи в тоя фалирал отбор.