Last news in Fakti

10 Март, 2021 13:28 2 180 1

Най-накрая: Жул Кейта се завърна в ЦСКА!

  • цска-
  • жул кейта-
  • футбол

Гвинеецът с френски паспорт не тренира с тима вече два месеца и половина

Най-накрая: Жул Кейта се завърна в ЦСКА! - 1

Най-накрая дългоочакваното завръщане на играча на ЦСКА Жул Кейта стана факт. Това стана ясно, след като играча публикува стори в социалната мрежа Instagram с кадри от съблекалнята на "червените".

Гвинеецът с френски паспорт не тренира с тима вече два месеца и половина. В началото на декември той бе освободен да се прибере в родината си след кончината на брат си.

Впоследствие Кейта пропусна цялата зимна подготовка, като през януари изкара и коронавирус. От клуба дори се заканиха да дадат играча на ФИФА, но сега вече нещата са наред.

Най-накрая: Жул Кейта се завърна в ЦСКА!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 червена звезда

    0 0 Отговор
    Кажете истината за него къде е искал да ходи