Last news in Fakti

11 Март, 2021 10:27 1 563 0

Куман: Меси вижда, че ставаме по-добри и не трябва да се съмнява в бъдещето на Барселона

  • куман-
  • меси-
  • бъдеще-
  • отпадане-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • барселона

"Не трябва да критикуваме отбора след това отпадане от ПСЖ", смята наставникът на каталунците

Куман: Меси вижда, че ставаме по-добри и не трябва да се съмнява в бъдещето на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Роналд Куман прие доста спокойно отпадането на неговия тим от Пари Сен Жермен на осминафиналите на Шампионска лига. Нидерландецът сподели, че е доволен от начина, по който каталунците са играли и отказа да критикува футболистите си. Куман също така коментира и бъдещето на суперзвездата Лионел Меси, като сподели, че аржентинецът вижда как се развива клуба и не трябва да се съмнява, че Барса ще продължи да се движи във възходяща линия..

"Напускаме турнира, а в спорта най-важен е резултатът. Но сме удовлетворени от начина, по който играхме. Имахме шанс да усложним живота на съперника. Превъзхождахме ПСЖ през първото полувреме, като рискувахме с индивидуална опека в защита. Заслувавахме да водим в резултата на почивката. Поне с 2:1. Тогава второто полувреме щеше да е различно".

"ПСЖ игра максимално ефективно в първия мач, а ние не успяхме да направим същото. Те вкараха 4 гола, а ние - един. Това е огромна разлика. Но е неправилно да критикуваме отбора, защото всички вложиха максимални усилия. На моменти ни липсваше късмет, а и Кейлор Навас направи фантастични спасявания и беше най-добрият на терена".

"Меси? Лео в продължение на няколко месеца наблюдава промените в отбора и вижда, че ставаме по-добри. Пред очите му израстват талантливи млади футболисти. Той не би трябвало да се съмнява в доброто бъдеще на тима", каза Куман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА