Last news in Fakti

11 Март, 2021 11:14 1 431 1

Клоп: Защитата ни се справи отлично

  • клоп-
  • ливърпул-
  • защита-
  • шампионска лига-
  • рб лайпциг

"Трябваше да държим съперника под напрежение", заяви наставникът на Ливърпул

Клоп: Защитата ни се справи отлично - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много доволен от победата над РБ Лайпциг. Въпреки огромните си затруднения на домашната сцена, мърсисайдци се класираха за четвъртфиналите в Шампионската лига, а Клоп се изказа ласкаво за представянето на тима в дефанзивен план.

"Двамата ни централни защитници изнесоха много силен мач. Цялата отбрана се справи великолепно, а задачата не беше лесна. Трябваше да държим съперника под напрежение. В същото време се защитавахме отлично, което беше много важно. Всички играха добре", каза Клоп.

"Създадохме много положения преди почивката, но не ги реализирахме - нещо, което често ни се случва в последно време. Но момчетата постигнаха основното и не позволиха на РБ Лайпциг да покаже колко силен отбор е всъщност. Сега трябва да превключим към следващия мач. Ако играем по същия начин, на Уулвърхамптън няма да му е лесно срещу нас", изтъкна германецът.

Под ръководството на Клоп Ливърпул вече има 12 крайни победи от 13 сблъсъка в елиминации от по два мача. Единственото отпадане на тима беше на осминафиналите в Шампионската лига през миналия сезон, когато отстъпи на Атлетико Мадрид след 0:1 и 2:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професионалист

    1 0 Отговор
    Ред бул Лайпциг ви скри топката,изтърваха три гола,а вие стрш контраатаки направихте два гола "браво".