Last news in Fakti

11 Март, 2021 15:50 2 136 5

Фабио Капело: Меси е феномен и абсолютен гений!

  • фабио капело-
  • лионел меси-
  • шампионска лига-
  • псж

Той прави на терена това, което другите дори не могат да си представят

Фабио Капело: Меси е феномен и абсолютен гений! - 1

Италианската футболна легенда Фабио Капело, който във визитката си на треньор е бил начело на Милан, Реал Мадрид, Рома, Ювентус и на националните отбори на Англия и Русия, за пореден път изрази възхищението си от Лионел Меси.

33-годишният аржентинец вкара фамозен гол в реванша от осминафиналите на Шампионската лига с Пари Сен Жермен, но пропусна дузпа, а Барселона си тръгна от Париж след 1:1 във втората среща. ПСЖ вече е на четвъртфинал след 4:1 в първия мач на "Камп Ноу".

"Меси, когото гледахме снощи, е феномен, който обаче беше спрян от вратаря на домакините и от Маркиньос. Той се отличава и винаги ще се отличава от останалите футболисти по терените. Лео отново ни показа, че има нещо, което го няма при другите и е абсолютен гений.

Други футболисти ще получават "Златни топки", много такива има и Кристиано Роналдо. Но Меси ще си остане гений, защото той прави на терена това, което другите дори не могат да си представят. Снощи гледах велик Меси и прекрасна Барселона", заяви Фабио Капело, потърсен за мнение от телевизия Sky Italia.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помпай стойността му

    5 9 Отговор
    За 500 млн доста ПР се хвърля, все едно другите футболисти са инвалиди.

    Коментиран от #3

  • 2 Мати Весино

    4 7 Отговор
    Кой е Меси?
  • 3 PE6OGOLF4E

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Помпай стойността му":

    а бре батко...какъв ти ПР...ти гледал ли си му един мач....не му трбява ПР....па парите...ТЕ сами идват при него...,не трябва да ги търси....
  • 4 Счупи тъпомера

    2 1 Отговор
    А имаше времена, в които гениите бяха с мозък. Не ритаха топка от тук до там.
  • 5 Левтер

    2 2 Отговор
    Гений?Да не е създал нещо тоя смешник?Може би лекарство, или друго,нещо което съм пропуснал. Трагедия!