Last news in Fakti

13 Март, 2021 09:50 1 551 3

Манчестър Сити е фаворит за подписа на Холанд

  • премиър лийг-
  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол

Футболистът, който прави фурор с екипа на "жълто-черните", е желан от много европейски грандове като Барселона, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен, Ювентус и Челси

Манчестър Сити е фаворит за подписа на Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в Премиър лийг Манчестър Сити е фаворит за подписа на норвежкия нападател на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд, твърди "Дейли Мейл".

Футболистът, който прави фурор с екипа на "жълто-черните", е желан от много европейски грандове като Барселона, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен, Ювентус и Челси. Холанд беше привлечен от Борусия срещу 20 милиона евро от РБ Залцбург през януари м.г., а настоящият му договор изтича през лятото на 2024 година.

През настоящия сезон той има 19 мача в Бундеслигата, в които е отбелязал 19 попадения. В Шампионската лига Холанд се е отчел с още 10 гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Madridas

    1 3 Отговор
    Явно футболът не ви е силната страна.

    Коментиран от #3

  • 2 Гундий

    3 0 Отговор
    А динамо спартак Подуяне са фаворити за подписване с град Козлодуй за заместник на божия дар Божинов
  • 3 Чики

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Madridas":

    Ми кой е фаворит бе? Агуеро трябва да бъде заместен, Сити имат парите, имат най-добрия треньор, страхотни млади играчи, а самия Халанд е фен на Сити от дете заради баща му който е играл в Сити.