Last news in Fakti

14 Март, 2021 11:06 8 525 66

Джаферович изригна с гневен пост след скандала със съпругата му

  • ваня джаферович-
  • футбол-
  • евгения джаферович-
  • скандал

Тя е имала разправия в центъра на София с друга жена, която е пуснала жалба срещу нея

Джаферович изригна с гневен пост след скандала със съпругата му - 1

Бившият футболист на Берое и Локомотив София Ваня Джаферович изригна с гневен пост в социалната мрежа „Facebook“ след скандала със съпругата му Евгения.

Припомняме, че тя е имала разправия в центъра на София с друга жена, която е пуснала жалба срещу нея. Съпругата на Джаферович вчера е била разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя.

Ваня Джаферович разказа за случилото се, недоумявайки как може да става дума за агресия на пътя, а първопричината за агресията се оплаква от реакцията.

Публикуваме съобщението на Ваня Джаферович без редакторска намеса:

В тази статия можете да се насладите на типичен пример за журналистика, ако така може да се нарече, от най-мизерното естество - твърдения, които се категорична клевета и заради които нашето семейство ще си търси правата в съда.

Колкото до случката, ще ви я разкажа набързо. Всяка сутрин караме (един от двамата) децата на училище и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени решава да закара децата и, излизайки от входа, тръгва да пресича, заедно с децата, към колата ни, която е паркирана точно отсреща.

Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

Сега - представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш... човешко е някак, нали?

Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.

В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е “майка срещу майка, дума срещу дума”.

Днес получихме обаждане от полицията, че има пусната жалба срещу Жени. Супер, така се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил правилата. Когато обаче се говори за “агресия на пътя”, а първопричината за агресията се оплаква от реакцията, е малко смешно.

След това разбираме, че госпожата е и заместник главен редактор в Монитор и те са пуснали тази статия, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея пише, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други лъжи и клевети, които ние няма как да подминем.

Жалки опити да се прави новина, без никакви доказателства, базирана само на “рекла, казала”, с цел уроняване на престижа на нашето семейство.

Едно ще ви кажа - целият живот е изграден от причинно-следствени връзки. Когато ти си причината - с агресивно поведение срещу деца - и се оплакваш от следствието (според теб - гресивно поведение в присъствие на деца), ставаш жалък. Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си “монитор на правдата”.

П.П. Ако някой стресира децата ми и тръгне да ги гази, няма да му смачкам колата само, а ще го смачкам и него. Пък после нека да ме пишат и да ме викат в районното. Хората са отговорни и за последствията от действията си, нали?

П.П.П. Съпругата ми няма силикон.

В тази статия можете да се насладите на типичен пример за журналистика, ако така може да се нарече, от най-мизерното...

Публикувахте от Vanja Dzaferovic / Ваня Джаферович в Събота, 13 март 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 One

    79 48 Отговор
    Този, вместо да укроти с един ш.а.м.а.р. жена си и да се извини на потърпевшата в скандала, тръгнал да се тръшка като лигльо кой бил виновен. Нито е бил там, нито е видял с очите си кое как е станало, ама на думи много силен-вилен. Явно знае що за стока е благоверната му.

    Коментиран от #20, #34, #58

  • 2 789

    32 28 Отговор
    Даферович, ти хърватин ли си, босанец ли си, санджаклия, сърбин, македонец или черногорец? Името ти е много иннтересно , эатова питам? Иначе си прав бой по капата докато мърдат, бий эа да те уважават!🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

    Коментиран от #7

  • 3 Типична Старазагпрка

    58 22 Отговор
    Пьк мьжъ и търси чричинноследствена врьзка...?!!!! Той явно наистина не ПРОУМЯВА ЧЕ ЖЕНА МУ Е ПЬРВА В НАРУШЕНИЕ БЛОКИРАЙКИ ТРАФИКА ЗАЩОТО ТЯ Е БАРОВКА И ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СПРЕ ПРЕД ВРАТАТА НА УЧИЛИЩЕТО А НЕ ПО НАДОЛУ И ДА ПОВЪРВИ ПЕША......

    Коментиран от #10

  • 4 ужас

    65 18 Отговор
    Тази кифла и тоз кифлак от де ги изкопахе !!! Ама такива като тях се мисля за извънземни ,и им казват випове ,а де факто са си чисти бок-луци
  • 5 Си ган

    71 8 Отговор
    Добре бе, нали колата има лява и дясна врата, защо не е качила децата от страната на пешеходната зона? Явн, все пак е блокирала улицата.
  • 6 324

    52 8 Отговор
    Айде и другия просталек се обади. Снощи имаше пуснати и няколко трола в подкрепа на псевдо "звездите" ДЖАФ.
  • 7 Един

    13 22 Отговор

    До коментар #2 от "789":

    Какво значение има какъв е. Ако това, което споделя е вярно, това си е най-обикновено сутрешно спречкване. “Мониторката” бърза за работа, но пред нея жена я забавя, още не се е разсънила, а и ако не е била “подреждана” няколко дни, скандалът е готов. Такива инциденти са ежедневие , ама чак пък пусната под гаранция обвиняемата .......
  • 8 Бай Стою касапина

    31 1 Отговор
    Камери няма ли в района? Пък тогава да видим кой крив, кой прав.

    Коментиран от #12

  • 9 Хмммммм

    38 5 Отговор
    Сега остава мъжът или друг близък на другата страна да разкаже нейната версия и да започне да се кръсти, че това е истината.
    Ами затова има разследване, за да се види кое как е било. Цирк.
    И малко за манталитета - "щях да му размажа физиономията". Явно това е семейният подход за решаване на проблеми (може би и вътре в семейството) и жена му добре го е възприела щом е успяла да удари потърпевшата.
    Накрая, добре, че не е станало най-лошото, защото . Добре, че жената е спряла, а не се е опитала да се "промуши". Можеше и да не успее да овладее колата по наклонения път, така, че гржданката Джеферевович е изложила сама на опасност живота и здравето на децата си и ги възпитава лошо с личния си пример, за което дано не съжалява горко един ден.

    Коментиран от #18

  • 10 Несъгласен

    19 29 Отговор

    До коментар #3 от "Типична Старазагпрка":

    Какво според теб означава блокиране на трафика.
    Малка, тясна квартална уличка, кола минава на няколко минути веднъж. И става въпрос за няколко секунди, за колко време ще се настанят две деца в колата. Аз разбирам да се разтоварват мебели или дограма, а то качват се деца. Какво толкова ако изчакаш 20-30 секунди. Или “аз съм заместник главен редактор на Монитор”. Е и?
    Хайде холан.

    Коментиран от #15, #27

  • 11 Кака

    29 5 Отговор
    И двете са простакели! Едната използва клаксона не на място и предизвиква, а другата, за да не остане по- назад задълбава. Жалко за дечицата!
  • 12 Патил...

    20 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Стою касапина":

    КАМЕРИТЕ СА АКТИВНИ В ТВОЯ ПОЛЗА АКУ СИ НА НЯКОЙ ЧОВЕК А АКО НЯМАШ ВРЬЗКИ И СИ ПОТЪРПЕВШ ИЗВЕДНАЖ КАМЕРИТЕ СА НЕАКТИВНИ....
  • 13 Верно ли

    18 5 Отговор
    Ей това е, жалко племе сме. Защо ни занимавате с истериите на някакви си женоря? То наистина понякога е хубаво да изядеш по един шамар, та да слезеш на земята (това най-вече за истеричките с клаксоните).
  • 14 БЪЛГАРИН

    22 5 Отговор
    А НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ТОЗИ НАВЛЕК ДА ПОПЪЛНИ ДУХОВИЯ ОРКЕСТЪР В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА? КАК ПЪК ТОЙ Е РАЗБРАЛ ВСИЧКО БЕЗ ДА Е ПРИСЪСТВАЛ В ТОЗИ МОМЕНТ?
  • 15 324

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "Несъгласен":

    Че те децата се качват толкова бързо, колкото се разтоварват мебели, явно деца нямаш, та не го знаеш колко време отнема.

    Коментиран от #21, #35

  • 16 Гост

    22 3 Отговор
    Прост парцал като жена си. П.П. - тата му само са достатъчни, за да е ясно какъв му е манталитетът.
  • 17 Кси

    18 3 Отговор
    Абе, я стига, сега да измислияш, че тръгнал някой срещу децата ти, щом е спряла, значи не е тръгнала , не си оправдавай твойта свин...чуга
  • 18 Бачо Киро

    9 16 Отговор

    До коментар #9 от "Хмммммм":

    Тц, не звучиш добре. Неговата история звучи баят правдоподобно - величайшая овца от медия трябвало да изчака, а тя е Господ естествено, не може да чака. Ако ти заплашваш с газене децата ми - директно си пратен в болницата за неопределено време, а после се жалвай на Арменския поп ако щеш. Имало било разследване.... Скъсах се от смях... Коментарът ти трябва да е в групата с вицове.

    Коментиран от #38

  • 19 555

    26 2 Отговор
    Сега Ваня или Жени нали са вип "звезди" ще кацнат я при Гала, където "животът е прекрасен", или в по БТВ, в най лошия случай в някой съботно неделен блок и напоителено ще разказват ли разказват как са обидени за отношението на полицията и на тази журналистка. За "удиволствието" да слушат преживелиците на "звездите", тези които гледат тн национални телевизии ще им платят, та и по богати ще се измъкнат от ситуацията.
  • 20 Бачо Киро

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "One":

    Що, ти беше ли? Демек и на теб ти трябва шамар да се успокоиш?

    Коментиран от #42

  • 21 Несъгласен

    4 5 Отговор

    До коментар #15 от "324":

    Вярваш ли си. Аз деца имам, и съм ги качвал в колата много пъти. Но ти мебели никога не си разтоварвал, а даже и не си виждал как се разтоварват.

    Коментиран от #25, #28

  • 22 Джаферович

    9 2 Отговор
    Тя,жена ми и мен ме бие та не съм изненадан!
  • 23 Плевнелиев

    7 0 Отговор
    А моята жена бие само мен,защото ме обича!
  • 24 Някой си

    24 3 Отговор
    Джаферович, прибирай си кифлата и кой от къде е.......ако върти тия номера простакесата ти примерно в Босна може и куршум да отнесе!
    Джипът не дава предимство пред другите участници в движението!
    Силикона, ботокса и празната куха кифленска тиква също!
  • 25 Гост

    22 3 Отговор

    До коментар #21 от "Несъгласен":

    И защо трябва да чакам да си качиш децата от страната на пътното платно , след като отдясно тротоара е свободен ? Даже не гонорим за нарушение на правилника.Не се напъвай да ми отговаряш, въпроса е риторичен. И понеже ги защитаваш , що не ми отговориш на още един въпрос.Защо жена му е избягала, като не е виновна?
  • 26 Знайко

    20 2 Отговор
    Човек като сбърка се извинява и си плаща глобата. И повече не прави така, и не се оправдава. Като иска да живее тук ще спазва законите у нас. Ако не му харесва. Този чехълю, да си затваряш устата. Да си взима кухата лейка и да си я води в Загреб, заедно с цялота семейство. Достатъчни са ни родните кухи лейки и не ни трябва да внасяме още кухи лейки от цяла Европа.
  • 27 Когато удариш мебелите е ино

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "Несъгласен":

    А когато удариш дете ЩОТ МАЙКА МУ ГИ СВАЛЯ ОТ КЬМ УЛИЦАТА Е ДРУГО И ТОГАВА ЕСТЕСТЕВЕННО ША СЬДЯТ ТЕБЕ А НЕ МАЙКАТА ЩОТ Я МЬРЗИ ДА МИНЕ 100 МЕТРА ПЕША....
  • 28 324

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Несъгласен":

    При наличието на пари за какво ми е да разтоварвам мебели като мога само да ги наблюдавам какво вършат, колко до децата не съм сигурен че имаш и знаеш или твоите са дресирани ?
  • 29 Знайко

    9 1 Отговор
    В този участък на баира би трябвало да има знак, че е забранено спирането. Ако няма онази куха лейка кметицата да разпореди веднага на гербаджийските калинките на заплата към общината да поставят такъв знак.
  • 30 Палячо

    12 2 Отговор
    И ти си едно недоразумение като жена ти. Недоразвит хърватски селянин!!!
  • 31 Гошо

    9 2 Отговор
    Що не се прибереш в Хърватия? Ти не си писал тази статия в отговор, защото бълг ти е слаб. И двете кифли са за бой и блъскане, и защита не е нужна. Сигурно е, че поведението е било брутално.
  • 32 До всезнаещите ЗДП-2019

    20 1 Отговор
    Извадка от ЗДП 2019г
    чл. 95
    (2) Слизането и качването на деца до 12г. от и в автомобил, спрял на пътното платно, се извършва откъм страната на тротоара или банкета.
    Ванче кола се управлява с акъл, само с пари нестава...
  • 33 Едната та

    11 7 Отговор
    И двете женоря са простакеси,но Мониторката е провокирала простотията. Клаксон се използва само за привличане на внимание за предотвратяване на катастрофа. От всичките писаници е видно,че такава ситуация не се е създала - когато Джаферката си е превела децата по улицата движение не е имало. За децата си вярно,че не е постъпила разумно да ги качва от към платното,нооооо....,как да се качи шофьорката на шофьорското място ако колата е спряна по покока на движението? Мониторката се е изживяла на катаджия и си е избивала комплекси. Хвани едната,та другата.
  • 34 Ангел

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "One":

    Абе кавал ти прочете ли статията или си от ония 80 процента, иди в ЕС и виж там как се кара, даже до детските градини или училища полицията спира движението докато не се изнесат децата, в САЩ. когато жълтия автобус с ученици спре и от двата края ВСИЧКИ коли спират, много простотия има на тези географски ширини.

    Коментиран от #36, #43

  • 35 Така е

    5 8 Отговор

    До коментар #15 от "324":

    И аз мисля, че ако е така, съпругата му не е виновна! И според мен е човешко, но за една нормална държава, където живеят човеци! Там ще те изчакат! Но в България е нормално, да не те изчакат, защото хората са егоисти и мислят само за себе си!
  • 36 Така е

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ангел":

    Но на запад са западняци, а у нас живеят българи! Манталитет, кво да прайш!
  • 37 Няма

    7 2 Отговор
    Кой да ти чете бълвочите бе селтак Джаферович
  • 38 Хмммммм

    13 1 Отговор

    До коментар #18 от "Бачо Киро":

    Това, че някой е заплашвал децата с газене е измишльотина на семейството, за да оправдае агресията си. Между другото, имал съм подобен случай и ми е много ясно как се извъртат нещата и за какво става въпрос.
    Майката сама е изложила на опасност децата като ги е качвала от страната на улицата, което и по правилник е забранено. Но за това - нито дума. Нито за това, че е ударила другата и че и е повредила колата. Има идиоти, дрогирани и пияни, които не биха спрели и тогава дори формално да са виновни, децата щяха да са потърпевшите. А истинският виновник щеше да е биячката.
    Колкото до другото, имам си мнение за нивото и манталитета на футболистите и футболните съпруги и изобщо не се учудвам на случилото се. Те просто го потвърдиха.
    И накрая - сигурно е имало клаксон и забележка, което е всъщност гражданска позиция, но, хората в София отдавна не са това, което бяха едно време. Още повече ако са с джип и малко пари. Те вече са велики, не търпят забележки и критика, те са над закона и законите на физиката, бият и дори убиват за забележка или одраскан калник.
    Нормален, културен, възпитан човек би се извинил, че пречи и би благодарил за забележката, която цели доброто на децата му.
    Опростачи се нацията и това, че тая се е държала като мутреса и получава одобрение, не ме учудва.

    Коментиран от #40

  • 39 Q2z

    1 1 Отговор
    Кифли,право,човещина,престиж,полиция,клюки...не взимай страна има си ред...дори и не писан!
  • 40 Аха

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Хмммммм":

    А преди всичко, не трябва ли човека да бъде Човек и като види, че се качват с малки деца, просто да изчака? Или като изчака, една минута, ще и падне самочувствието?

    Коментиран от #48

  • 41 руснак

    6 1 Отговор
    Ама тоя смешко играеше в стара загора.какво правят тия селяци в СОФИЯ.
  • 42 One

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Бачо Киро":

    Странно как коментираш поста на някой друг-да не би да ме поучаваш нещо? По-полека излагай мнението си.
  • 43 One

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Ангел":

    Поредния тъ.па.к.,който бълва простотии. И на теб ще кажа-внимавай с епитетите. Мисля, че разбираш правилно какво и кога да пишеш...
  • 44 ПЕНКО

    5 2 Отговор
    ВАНЯ , СЪПРУГАТА ТИ Е ЧУДЕСЕН ЧОВЕК ,НО И ПРЕКРАСНИТЕ ЧОВЕЦИ ПОНЯГОГА СЕ У СИ РАТ !!! СЕДИ МИРЕН - МНОГО ОТ НАС ПЕРНИЧАНИТЕ МОГАТ И ТЕБЕ ДА ТЕ СМЕЛЯТ ,НО НЕ ПРЕД ДЕЦА И ДЕЦАТА !!!!!!!!!!!!!!
  • 45 Мъдрият

    4 2 Отговор
    За мен това е типичен случай, в който и двете страни не са прави! И в резултат на това вместо всичко да е приключило с усмивка и дружелюбно махване с ръка - те ще стигнат до съд?!

    Колко е абсурдно?!
    Вижте как от "нищо" - може да стане нещо(голям проблем)!

    Което още веднъж показва, че винаги и на първо място трябва да бъдем хора и да се отнасяме с любов и разбиране един към друг.

    И, че преди да насочим гнева си към другия човек - трябва да се опитаме да се поставим на негово място и да видим ситуацията от негова гледна точка.

    Ако постъпваме така - то подобни проблеми изобщо няма да възникнат!

    Пожелавам и на двете страни да спрат с ожесточнието и омразата, и да се помирят и да си простят! (особено днес в деня на прошката)
  • 46 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор
    Когато се срещнат две магарета на мост....Разминаването е трудно....Понякога за да отвлече вниманието на тълпата от очевадни проблеми с Ваксината астра зенека, дяволът им спретва друго зрелище...!Да са живи и здрави тези възпитателки и да запишат отрочетата си на бокс,те вероятно го упражняват редовно....Сега е модерен спорт!

    Коментиран от #47

  • 47 Ясно

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Значи във всички новини, всичко трябва да се пише за ваксината на Астра зенека, иначе новината е за отвличането на вниманието! 😂

    Коментиран от #51

  • 48 Хмммммм

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "Аха":

    Тази ако не беше изчакала това нямаше да стане. Щеше да си мине и замине и най-много да беше отнесла някоя майна.
    Проблемът не е в изчакването, а в това, че е направила забележка.
    Откъде накъде ще прави забележка на кифла с джип. Нищо, че е за доброто на децата и. Те са богопомазани и над всички и всичко.

    Коментиран от #53

  • 49 Гост

    6 1 Отговор
    Тоз за пари и майка си ще осъди.
  • 50 Шопо

    7 1 Отговор
    На тоя усташ като не му харесва у България,да бръмчи за Кроатия! Ама там трябва да бачка!!!
  • 51 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Ясно":

    Това вие го казвате.Вникнете в написаното,от мен!Естественно не първосигнално и хранейки се на крак с бърза храна!

    Коментиран от #55

  • 52 Перничанка

    4 1 Отговор
    Поредната Дропла,мис Пиги плеймейтка ,проститутка и тоя неудовлетворен псевдо футболист,какво очаквате.Какво работят,учат ,кърлежи.Сега тая у затвора.С какво са известни,мързел кърлежи смучещи от гърба на хората ,дъното.Помияри
  • 53 Аха

    4 5 Отговор

    До коментар #48 от "Хмммммм":

    Е трябва ли да прави забележка, като вижда че се качват малки деца в колата! Трябва ли човек да е правоъгълен в главата, да не може да помисли, че малко може и да изчака? Другия път, нея някой ще се наложи да изчака? Не вижда ли, че като вози също дете в своята кола му дава пример, как да се държи с хората? Да даде пример, че като отстъпи, няма да загуби нищо? А, не! Българина трябва да е н...ъл,иначе няма да се нарече българин! Липсва култура и морал и за съжаление и децата на това се учат!

    Коментиран от #57, #62

  • 54 Фидел

    4 0 Отговор
    Тя става. Бих я уважил. За поведението и, не се коментира. Няма да се женя за нея. Този герой кой го интересува? Бил изригнал. За какво точно?
  • 55 Ясно

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Е какво да вникна? Други новини освен ваксините не се случват! А и не може да се пише за тях, защото отвеждат вниманието! Даже трябва от всички стдели, да остане само един - ваксини Астра-зенека!
  • 56 Реалиста

    6 1 Отговор
    Като не му харесва да си върви.Като е тука с жена си да спазват законите.Никой не го спира.Голям келеш.
  • 57 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Аха":

    Вие Разсъждавате,като Човек!Но,има едни изчадие,които съдбата ги изпитва ,като им вменява,я пари,я оръжие я власт!На всеки е ясно,че женския дявол,който е свирил и Крещял не издържа на изпитанието ,Пари власт и се получава пародия на човешко същество!Мисля Алеко го е описал-Пази боже ,сляпо да прогледа!Не може да се отрече и вината на другата... И Лудия бяга от пияния!Трябвало е просто да предпази децата си и да не и обръща внимание и ОТвръща!Плюс това..новите коли са така направени,че да те е страх да пръднеш до тях....!Та пази боже сляпо да прогледа!Ако и двете се замислят....Каква простотия са свършили ....Дано но продължат ипо нагоре да хранят адвокатите и сайтовете с пари,а форумните кибици със здравословен смях!
  • 58 Пеевските"медии"

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "One":

    Кафевети и смърдящи на Недялко пасквили властващи в коалиция с бмб тряба на изборите да се изринат Херкулесувски- и измити от Цунамито на Гласа Народен!!!
  • 59 пешо

    3 1 Отговор
    Малиии тоя футболист от къде извади тоя интелект. Май някой друг го е написал.

    Коментиран от #60

  • 60 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "пешо":

    Този от снимката е много интелигентен,човек! Много добри пропорции,това издава качественно семе!
  • 61 Венци

    0 3 Отговор
    Този бизон Финашкова от прохождащ журналист си прави евтин PR такъв и беше стила и през цялата кариера.
  • 62 Хмммммм

    6 0 Отговор

    До коментар #53 от "Аха":

    Какво да ти кажа.
    Добре, че на мястото на тази жена не е бил някой като този дето сега го съдят за катастрофата с М. Цветков, защото не ми се мисли. Че такива в София ги има колкото искаш. Та някой се загрижил за децата на тази кифла, че не ги качва откъм тротоара заради безопасността им, а тя я ударила и и повредила колата. За благодарност.
    Иначе, за да не сме нагли и правоъгълни в главата, спряхме да правим забележки на децата като ги видим да правят глупости, учителите не смеят също, защото татковците отиват в училище и дори ги бият, спряхме да правим забележки на младдите като ги видим да правят глупости, спряхме да се интересуваме от всички и всичко около наси и младите гинат глупаво при катастрофи, глупави селфита, нещастни случаи в планината и другаде, хора падат и умират и няма кой да им помогне, възрастни умират и няма кой да ги намери с дни. И т.н. и т.н. само за да не се бъркаме в чуждите работи. А после че чудим защо сме се отчуждили, защо младите са груби и невъзпитани, защо няма съчувствие и грижа за ближния, защо гледаме как бият и убиват и се обръщаме на другата страна. Правилно, не трябва да сме правоъгълни и нагли и да се бъркаме в чуждите работи.
  • 63 123

    1 0 Отговор
    Добре е че той си казва неговата страна на събитието. При положение че виждаш че се качват деца в кола от страната на движението или изчакваш или преминаваш през другото платно. Тука има агресивно поведение и на двете жени, не само на Джаферович.Но физическа разправа заради невъздържание, непоносимост и неуважение към другите на улицата, като и побой и нанасяне на материални щети си е чиста проба Балканска Неарденталщина, глоби и наказания и на двете получовечки.
  • 64 Борис

    4 0 Отговор
    Много нагли тези Джаферович...
  • 65 dedo

    1 0 Отговор
    Дедо ги плющи такива кифли и женски и мъжко-женски!
  • 66 Ели

    1 0 Отговор
    Грозна ситуация, особено в присъствието и на деца, за които двете "дами" се явяват някакъв пример. А за "изригването" на Джаферович... просто измества темата и спекулира с присъствието на децата си, за да защити неадекватното поведение на съпругата си. До ситуацията нямаше да се стигне ако госпожата не беше нарушила закона и не беше започнала да качва децата си от страната на движението. Как са реагирали двете жени, какво са си казали и разменили е вече следствие на първопричината. Така че, г-н Джаферович нека не спекулира с децата- същата ситуация би могла да се разиграе и с качването на трудноподвижен инвалид. Да не прави капитал от това, че е ставало въпрос за децата му. Въпросът е защо съпругата му си позволява да не спазва законите.