Last news in Fakti

14 Март, 2021 15:47 2 215 1

17-годишен започна тренировки с Ливърпул

  • ливърпул-
  • футбол-
  • юноша-
  • юрген клоп

Дейвис бе сред резервите за мърсисайдци при 1/8-финалния реванш от Шампионската лига срещу РБ Лайпциг през седмицата

17-годишен започна тренировки с Ливърпул - 1

Юношеският вратар в Ливърпул Харви Дейвис взе участие в тренировката на първия отбор преди мача на тима с Уулвърхемптън идния понеделник. Дейвис бе сред резервите за мърсисайдци при 1/8-финалния реванш от Шампионската лига срещу РБ Лайпциг през седмицата.

Мениджърът Юрген Клоп удължи скамейката си с вратари за осми път през сезона при липсата на Куивийн Келехър, а Дейвис бе избран да е сред резервите. Той последва Витеслав Ярош и Якуб Ойржински, които трупат опит с първия отбор на Ливърпул.

Дейвис е впечатлил Клоп с изявите си в отбора до 18 години, докато Келехър и Марсело Питалуга все още са с травми. 17-годишният местен играч се присъедини към работата на Алисон Бекер и Адриан с треньора на вратари Йон Ахтерберг и тренира с останалите на базата в Къркби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Големи са

    1 0 Отговор
    Само каква нова база имат! Да ти е кеф да е гледаш. В Англия да спрат с развитието си и да тръгнат срещу нас да вървят пак не можем да ги стигнем никога