Last news in Fakti

15 Март, 2021 10:22 5 836 3

Страшна драма: Крадци са нахлули в домовете на Ди Мария и Маркиньос и са взели семействата им за заложници

  • анхел ди мария-
  • маркиньос-
  • псж-
  • крадци-
  • заложници-
  • футбол

Това бе и причината Ди Мария да бъде сменен още в 62-ата минута

Страшна драма: Крадци са нахлули в домовете на Ди Мария и Маркиньос и са взели семействата им за заложници - 1
Снимка: БГНЕС

Страшна драма се разигра по време на мача ПСЖ - Нант (1:2) от Лига 1. Докато течеше двубоят, стана ясно, че крадци са нахлули в домовете на две от звездите на ПСЖ - Анхел Ди Мария и Маркиньос и са взели семействата им за заложници.

Това бе и причината Ди Мария да бъде сменен още в 62-ата минута. Спортният директор на клуба Леонардо съобщи за инцидента на треньора Маурисио Почетино и той веднага извади от игра аржентинеца, който напусна стадиона и се втурна към семейството си.

"Радио Монте Карло“ твърди, че ситуацията е преминала с употребата на изключително насилие. Испанският Марка пък информира, че съпругата на Анхел ди Мария и децата им не са били наранени.

Бразилецът Маркиньос изигра пълни 90 минути, въпреки че родителите му са били държани като заложници по време на обира на къщата им.
Полицията в Париж веднага започна разследване и по двата инцидента.

След изненадващата загуба у дома с 1:2 от Нант треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино призна за тревогите по време на мача.
„Има разочарование от загубата на три точки, но отборът беше загрижен за други неща, за които вероятно вече знаете. Това не е оправдание, но играта ни не беше толкова енергична, както преди.

След мача разговаряхме с играчите, но не и за това, което се случваше на терена. Извън футбола има ситуации, които трябва да бъдат обмислени", заяви Почетино.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.С

    21 3 Отговор
    Това е кофти-по време на мач, семейството на футболист да бъде взето за заложник. Живота е по-важен от играта. Явно гангстерите, от алжирски или марокански произход са били крайно решени да стигнат до там, че да посегнат на жена и деца. Освен ако албанската или руската мафия не са решили да направят бърз удар без особен риск.
  • 2 555

    23 11 Отговор
    Ами като им се плаща като на учени, от които зависи съществуването на Земята ще ги крадат и отвличат. Драмата си е тяхна. Като откраднат на бедняка последния залък тогава е драма.
  • 3 💢Demon😈

    0 0 Отговор
    Крадците от Африкоарабския свят крадат такива като онзи Мбапе който вика нема играя за ПСЖ ако не ми вдигнете заплатата на 38млн евро като на Неймар тичал съм много бързо и правя автоголове