Last news in Fakti

15 Март, 2021 11:12 2 907 0

Раян Сенхаджи: Познати ме предупреждаваха да не идвам в България, защото ще съжалявам

  • раян сенхаджи-
  • монтана-
  • защитник-
  • футбол

Въпреки това, аз се съсредоточавам върху моята работя и искам да пробия в професионалния футбол

Раян Сенхаджи: Познати ме предупреждаваха да не идвам в България, защото ще съжалявам - 1

Защитникът на Монтана Раян Сенхаджи даде интервю за алжирския сайт dzfoot.com, в което говори за българския футбол и Монтана.

"Започнах сезона в България с малко закъснение - през септември. Не направих подготовка с Монтана, поради което не играх първите 5 мача. Треньорът ме пусна за първи път за Купата срещу Извор, а четири дни по-късно бях титуляр с Лудогорец и оттогава "захапах" и играя постоянно", призна Сенхаджи.

"В българското първенство има много физически сблъсъци и интензивност на играта. ЦСКА успя да победи Рома с 3:1 и да направи 0:0 с Клуж. На Лудогорец му бе трудно в Лига Европа, но срещу големи съперници като Антверпен и Тотнъм. Нивото на тези тимове и Локо Пловдив е достатъчно високо. Отборите се опитват да изнасят добре топката, не само първите три в класирането, но и Берое, Арда. Левски не е на мястото си в момента, тъй като е добър отбор. Това е първенство, което ме изненада приятно. Признавам, че имах познати, които ме предупреждаваха да не идвам тук, защото ще съжалявам и дори ще се изгубя в Монтана", заяви Сенхаджи.

"Въпреки това, аз се съсредоточавам върху моята работя и искам да пробия в професионалния футбол. Целта ни с Монтана е спасението. Чувствам се добре тук, концентриран съм върху края на сезона, за да натрупам опит да хвана окото на колкото се може повече отбори", допълни защитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА