16 Март, 2021 11:45 1 387 1

Любо Пенев: Не съм разочарован от загубата от Черно море

  • царско село-
  • разочарование-
  • загуба-
  • стил-
  • черно море-
  • пенев

"Срещу водещите отбори ние ще продължим да играем по същия начин - да играем добър и агресивен футбол", заяви наставникът на Царско село

Любо Пенев: Не съм разочарован от загубата от Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира загубата с 0:1 от Черно море. Той заяви, че тимът му е закъснял за първото полувреме.

"Късметът си е късмет. Но за да дойде, трябва да си свършим работата. Ясно и точно казах на момчетата, особено на почивката - мачът е на две полувремена. През първото полувреме закъсняхме за двубоя. Това видях", заяви Пенев.

"Имаше доста положения пред нашата врата. Това го казвам, с хумор, но е истина. Това са конструктивни критики. Не можахме да направим 90 силни минути", заяви той.

"Ние не се отказваме от високите цели. Работата, която вършим е много добра. Концентрацията и психиката трябва да е на високо ниво. Нямаме право да се изключваме. Това е същият отбор. Не е лесно да се подържа непрекъснато концентрация", добави Пенев.

"Аз не съм разочарован. Виждам къде са пропуските, както и моите. Гоним високите цели. Всичко минава през работа. Срещу водещите отбори ние ще продължим да играем по същия начин - да играем добър и агресивен футбол", заяви още Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    0 0 Отговор
    НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ВИСОКИТЕ ЦЕЛИ.КВИ ,ЦЕЛИ ИМАТЕ В НАЙ-СЛАБОТО ПЪРВЕНСТВО В ЕВРОПА?А,ЧУЙТЕ СЕ КВО ГОВОРИТЕ.