16 Март, 2021 17:49 1 686 1

Милан вдига Ибрахимович за реванша с Ман Юнайтед

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • лига европа-
  • манчестър юнайтед

Днес голмайсторът е тренирал и ще бъде на разположение на Стефано Пиоли за реванша в четвъртък

Милан вдига Ибрахимович за реванша с Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Милан Златан Ибрахмович е подновил днес пълноценни тренировки с отбора и ще бъда на линия за реванша от 1/8-финалите на Лига Европа срещу бившия му тим Манчестър Юнайтед.

Шведът, който днес официално се завърна в националния отбора на своята страна, след като бе включен в състава на "тре кронур" за предстоящите световни квалификации по-късно през този месец, получи контузия при победата над Рома на 28 февруари. Оттогава той не е играл, като липсата му личеше сериозно в последните мачове на "росонерите".

"Скай Спортс Италия" информира, че Ибра днес е тренирал и ще бъде на разположение на Стефано Пиоли за реванша в четвъртък. Първият двубой, който се игра на "Олд Трафорд", завърши 1:1.

Шведът има 14 гола в 14 мача в Серия "А" през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kole

    1 0 Отговор
    Ще ги шие!