Last news in Fakti

16 Март, 2021 21:10 2 149 3

Новият бос на Барса успя! Осигури 125 млн. евро и встъпва в длъжност!

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол

Лапорта имаше срок до сряда да гарантира 15% от бюджета на Барселона (125 милиона евро), за да може да предотврати анулирането на избирането му за президент на каталунския футболен гранд

Новият бос на Барса успя! Осигури 125 млн. евро и встъпва в длъжност! - 1
Снимка: БГНЕС

Новоизбраният президент на Барселона Жоан Лапорта е успял да се сдобие със заветната банкова гаранция и така официално ще може да встъпи в длъжността си, съобщава El Chiringuito TV.

Лапорта имаше срок до сряда да гарантира 15% от бюджета на Барселона (125 милиона евро), за да може да предотврати анулирането на избирането му за президент на каталунския футболен гранд. По-рано днес стана ясно, че Лапорта явно е изпитвал проблеми с осигуряването на парите, но сега става ясно, че той все пак е съумял да изпълни задачата.

58-годишният Жоан Лапорта ще започне втория си период като президент на Барселона. Той заемаше тази длъжност между 2003 и 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джонката

    4 0 Отговор
    Хюмнак
  • 2 Братко

    3 0 Отговор
    Ако имах всичките пари на света и аз щях да си прая зверски гот,добре ,че поне не съм с Гуси
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.