Last news in Fakti

17 Март, 2021 12:00 3 331 1

Бивш роден национал отива на съд за бой над съдия

  • калоян караджинов-
  • костинброд-
  • торнадо безден-
  • бой-
  • съдия-
  • съд

Имам медицински документ, на който ясно е установен оток в дясната част от главата ми, казва удареният рефер

Бивш роден национал отива на съд за бой над съдия - 1

Бившият национал на България Калоян Караджинов отива на съд, след като нападна съдия на мач от четвърта дивизия. Битият рефер е Васил Цоклинов, който е нападнат в дербито между Костинброд и Торнадо (Безден) от западната подгрупа на област София през уикенда.

"Имам медицински документ, на който ясно е установен оток в дясната част от главата ми. Разбира се, че ще го съдя. Това са неща, които не трябва да се случват. Не сме в 80-те години", казва футболният съдия.

Екшанът се разиграва в 21-вата минута при резултат 1:0. Тогава 44-годишният футболист от състава на гостите скочил и ударил арбитъра, който опитва да му покаже втори жълт картон. Двубоят веднага е прекратен, а Цоклинов се измъкнал тичешком от терена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 све

    8 0 Отговор
    Много просто момче е тоя караджинов. Отдавна трябваше да чука камъни по кариерите ама стана футболист. Некадърен при това.