17 Март, 2021 13:42 1 281 4

В Италия: По-вероятно е Роналдо да се завърне в Ман Юнайтед, отколкото в Реал Мадрид

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • ювентус

Връщането му на „Олд Трафорд“ би било по-реалистичен вариант от това да заиграе отново на „Сантиаго Бернабеу“

В Италия: По-вероятно е Роналдо да се завърне в Ман Юнайтед, отколкото в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е по-вероятно да се завърне обратно в Манчестър Юнайтед, отколкото в Реал Мадрид, пишат медиите в Италия. В момента Роналдо кара третия си сезон при „биаконерите“, но на Апенините смятат, че той не е оказал въздействието, което някои са се надявали, особено след като италианският шампион отпадна за трета поредна година още преди ½-финалилте в Шампионската лига.

Преди това португалският национал спечели трофея пет пъти в кариерата си, четири, от които с екипа на Реал Мадрид и веднъж с Манчестър Юнайтед.

„Tuttosport“ твърди, че ако Роналдо реши да напусне, то връщането му на „Олд Трафорд“ би било по-реалистичен вариант от това да заиграе отново на „Сантиаго Бернабеу“.

Дори в средата на 30-те си години, петкратният носител на „Златната топка“ остава един от най-добрите в света и би било добре за него да опита промяна след леко разочароващото време в Италия.

Феновете на „червените дяволи“ несъмнено биха се радвали да видят Роналдо обратно в клуба. „Tuttosport“ предполага обаче, че Реал е по-вероятно да се съсредоточи върху привличането на младия нападател Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен. Смята се, че французинът би могъл да бъде идеален дългосрочен заместник на Роналдо в испанския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 треньора

    1 0 Отговор
    Дърт е вече Роналдото, дърт е.Тръгнал е по пързалката надолу, като Буфон, Рибери, пък дори и Меси. По-добър вече няма да става.
  • 3 Фабио Капело

    1 0 Отговор
    Беше каквото беше с него. Халанд, Мбапе и още десетина млади вече са по-добри от него.
  • 4 Я па тоя

    1 0 Отговор
    Да ама в Англия ритат здраво и не дават лесно дузпи. А той не обича да го ритат. Затова се спаси при първа възможност оттам. Едва ли ще се върне в МанЮн.