Last news in Fakti

22 Март, 2021 05:15 2 696 0

Лапорта информирал Райола за интереса на Барселона към Холанд

  • барселона-
  • интерес-
  • холанд-
  • райола-
  • борусия дортмунд

Лапорта е наясно, че трансферната операция е много сложна, но няма да се откаже от възможността да доведе норвежкия нападател на „Камп Ноу“

Лапорта информирал Райола за интереса на Барселона към Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Новият президент на Барселона Жоан Лапорта вече е информирал Мино Райола за интереса на клуба към нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, съобщава „Sport“. Лапорта е наясно, че трансферната операция е много сложна, но няма да се откаже от възможността да доведе норвежкия нападател на „Камп Ноу“.

Президентът на Барселона е провел много дълъг телефонен разговор с Райола, в който го е уверил, че ще направи всичко възможно, за да нанесе големия трансферен удар на пазара.

Лапорта е в много добри отношения с Райола и се надява, че няма да бъде подведен от суперагента.

Основният ключ в преговорите за трансфера на Холанд може да се окаже „Барса Корпорейт“, която може да осигури доходи от над 200 милиона евро. Оттам клубът може да се сдобие с финансов ресурс, който да помогне за осъществяването на сделката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА