12 Април, 2021 10:43 1 667 0

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото

  • пламен илиев-
  • бразилецът ренан-
  • владислав стоянов-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • вратари

В плановете на спортно-техническия щаб не попадат националът Пламен Илиев, бразилецът Ренан и Владислав Стоянов

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото - 1

Лудогорец ще се раздели с трима вратари през лятото. В плановете на спортно-техническия щаб не попадат националът Пламен Илиев, бразилецът Ренан и Владислав Стоянов. За следващия сезон разградчани вече си осигуриха услугите на нидерландеца Сержиньо Падт от Грьонинген. Наред с това те искат да откупят правата и на хърватина Кристиян Кахлина, който в момента играе под наем на "Хювефарма Арена" от Горица. Той се справя отлично и към момента именно той е първи избор под рамката на треньорското ръководство.

Очаква се договорът на Ренан да бъде прекратен. Той бе изваден от първия тим след поражението с 2:3 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута" тази пролет. След това той не е попадал в групата, а се готви с дублиращия състав. Тази перспектива го очаква и през следващата кампания, ако не разтрогне контракта си.

Пламен Илиев пък ще напусне като свободен агент. 29-годишният страж е при разградчани от началото на 2019 година. През този сезон е бил под рамката 9 пъти в първенството, веднъж за Купата на България и 6 пъти в евротурнирите. Според запознати, той вече е постигнал договорка с чуждестранен клуб, където да продължи кариерата си. Преди да пристигне в Разград, той игра за румънските Астра и Ботошани.

Владислав Стоянов миналата пролет удължи контракта си с клуба и за тази кампания. Сега обаче това няма да се случи. Той близо три години не игра след тежка травма, а след като се завърна на терена отново бе преследван от контузии. През този сезон 33-годишният ветеран изигра 6 шампионатни двубоя и още 1 в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА