Last news in Fakti

12 Април, 2021 18:23 2 652 1

Прекрасни новини за Байерн Мюнхен!

  • байерн мюнхен-
  • роберт левандовски

Робeрт Левандовски поднови тренировки с тима след контузията в коляното, която получи наскоро

Прекрасни новини за Байерн Мюнхен!   - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на немския шампион Байерн Мюнхен Роберт Левандовски поднови тренировки с тима след контузията в коляното, която получи докато изпълняваше ангажиментите си към националния отбор на Полша.

На сутрешната тренировка Левандовски се е завърнал в тренировъчния процес с бегови упражнения, което дава надежда на баварския щаб, че до седмица той ще може да се завърне и в игра.

Лошата новина за Байерн е, че въпреки това полякът няма да бъде на линия за утрешния реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен във Франция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    3 5 Отговор
    е, колко да са прекрасни, да ге... рано или късно ще налетят на "челси". един приятел, върл техен фен, още изпада в ступор като стане дума за 2012-та.