13 Април, 2021 12:00 1 746 0

Неймар засипа със суперлативи Мбапе: Той е нашето златно момче!

  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • килиан мбапе

Килиан не само е много умен и бърз, но има огромен репертоар в дрибъла, каза още бразилецът

Неймар засипа със суперлативи Мбапе: Той е нашето златно момче! - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар разкри, че съотборникът му Килиан Мбапе му е помогнал при пристигането в клуба. Той се присъедини към парижани през 2017 г. и от тогава стана шампион на Франция 3 пъти, а миналата година тимът стигна до финал в Шампионската лига.

"Той ме научи как да бъдеш французин. Обясни ми френския манталитет. Дължа му много по отношение на адаптацията ми и щастието ми", сподели Неймар пред "Франс Футбол" за съотборника си.

"Килиан е много внимателен, винаги щастлив, учтив и мил към всички. Той е много красив човек. Затова се разбираме толкова добре от самото начало. След това имах шанс да го гледам как тренира, да видя скоростта и дрибъла му, неговата интелигентност и желанието да се развива. Казах си: "Той е нашето златно момче".

Скоростта сама по себе си не означава нищо. Трябва да си умен, за да я използваш както трябва. Килиан не само е много умен и бърз, но има огромен репертоар в дрибъла", допълни бразилецът.

Последните месеци отново се спекулира, че Неймар има желание да напусне ПСЖ и да се върне в Барселона. Според информации от щаба му обаче той е щастлив в Париж, вижда, че клубът се развива и харесва проекта. Очаква се скоро нападателят да подпише нов договор и да обвърже бъдещето си с френския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА