Last news in Fakti

20 Април, 2021 15:48 1 642 3

Световната №1 в тениса си удари здрава самокритика и направи сериозна заявка

  • ашли барти-
  • световна номер 1-
  • тенис-
  • щутгарт

"Не съм доволна от представянето си в Чарлстън и достигането до 1/4-финалите за мен е провал. Пристигам в Щутгарт с ясното намерение да се боря и да спечеля поредната голяма титла в кариерата си", заяви Ашли Барти

Световната №1 в тениса си удари здрава самокритика и направи сериозна заявка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ашли Барти прави един много добър сезон. До момента австралийката се представя страхотно, като от началото на годината успя да завоюва 2 титли.

Само преди няколко седмици световната номер 1 триумфира с трофея в Маями, а сега Ашли се подготвя за своята първа поява на надпреварата в Щутгарт.

Шампионката от Откритото първенство на Франция 2019 изрази увереност преди предстоящите турнири, като заяви, че се чувства напълно уверена в себе си и желае да продължи там, откъдето спря в Маями.

"Не съм доволна от представянето си в Чарлстън и достигането до 1/4-финалите за мен е провал. Пристигам в Щутгарт с ясното намерение да се боря и да спечеля поредната голяма титла в кариерата си. Вярвам в своите възможности, а резултатите, които записах ме правят оптимист за бъдещето. Очакват ме много отговорни състезания, в които гоня максималното и нямам друга алтернатива. Трябва да защитавам позицията си на върха и е важно да остана там колкото се може по-дълго“, сподели Барти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рогач

    3 0 Отговор
    Нещо не ми мяза на Барти, ама нейсе
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Тази на снимката не е Ашли Барти.
  • 3 ТРАГЕДИЯ

    0 0 Отговор
    Кой "ти ги знае",

    та да ти ги покаже?


    Другия път ще покажат,
    и Мартина Навратилова и
    гаджето и??