Last news in Fakti

13 Май, 2021 13:11 3 312 4

Христо Стоичков получи специална покана от Дейвид Бекъм

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • дейвид бекъм-
  • интер маями

Бившият английски национал се срещна с Камата и му подари фланелка на клуба, на която беше изписано името „Стоичков“ и любимия номер 8 на българския футболист

 Христо Стоичков получи специална покана от Дейвид Бекъм - 1
Снимка: Instagram

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков получи специална покана и гостува в базата на Интер Маями. Клубът, в който съсобственик е Дейвид Бекъм, за втора година играе в шампионата на МЛС.

Бившият английски национал се срещна с Камата и му подари фланелка на клуба, на която беше изписано името „Стоичков“ и любимия номер 8 на българския футболист.

„Много съм благодарен за поканата и фланелката на Интер Маями. Най-добри пожелания към собствениците на клуба Дейвид Бекъм и Хорхе Мас“, написа Стоичков в „Инстаграм“.

„С Бекъм играхме славни мачове като съперници! Сега ме иска в неговия Интер Маями”, коментира Стоичков на страницата на своята марка „H8S Hristo Stoichkov”.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оставка съд затвор

    0 6 Отговор
    Ха ха ха застраховани сме на ВИС-2!

    Коментиран от #2

  • 2 Бонговец

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оставка съд затвор":

    Ицо е идол на милиони по света. А Гонзо получи най/после заплата
  • 3 Ицо

    10 0 Отговор
    Не знам до къде ми дойде вече от тъпите фенове на Левски и ЦСКА. Голямо подмятане, кой колко велик или невелик бил. Аз като безпристрастен фен на футбола смея да твърдя, че Стоичков е емблема на България по целия свят. Всеки един българин, без значение на кой отбор симпатизира трябва да признае това. Разбир се всеки футболист е дал нещо от себе си на феновете, всеки е постигнал неговата си слава. Кой повече, кой по-малко, което от своя страна не е повод за подигравки. Към днешна дата по-страшното е, че нямаме изгряващи звезди. Няма играчи, които да запалят малките деца да спортуват. Няма на кого да искат да подражават. Футболът ни (и не само ) е в будна кома и няма светлина в тунела.
  • 4 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Бате Ицо го обича целия свят ! Той е нашият Пеле !!
    Само тук, у нас, ще се намерят дребни и злобни човечета, недоволни от всичко и на всички и щге му "сеят на корена ряпа" !!
    Когато с очите си видите , какво е отношението на каталунците по улиците на Барцелона към Христо Стоичков, тогава може би ще Ви светне нещо като "национална гордост" и да усетите със сърцето си , че сте сънародници с този човек, пред когото се прекланят всички, заради уменията му в неговата област.Той може и да не научи перфхектно английския язик, но Д.Бекъм винаги ще му подава ръка и ще го прегръща..... А ние .....ние ще подсмърчаме........