13 Май, 2021 14:17 1 147 1

Полицията в Милано разтури парти за рождения ден на Ромелу Лукаку

  • ромелу лукаку-
  • интер-
  • рожден ден-
  • полиция-
  • футбол

Оказа се, че в разрез с правилата в условията на пандемия нападателят на Интер събрал компания от общо 24 души на купон в хотел в самия център на града

Полицията в Милано разтури парти за рождения ден на Ромелу Лукаку - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията в Милано разтури парти за рождения ден на Ромелу Лукаку през изминалата нощ. Оказа се, че в разрез с правилата в условията на пандемия нападателят на Интер събрал компания от общо 24 души на купон в хотел в самия център на града - на площад “Дуомо”. На събитието са присъствали още трима футболисти на шампиона на Серия “А” - Ашраф Хакими, Иван Перишич и Ашли Йънг. На всички тях са наложени глоби от пристигналите на място карабинери.

Пред полицията собственикът на ресторанта към хотела обяснил, че той бил организирал партито.

Въпросната изцепка на играчите на Интер идва дни преди дербито с Ювентус. За “нерадзурите” този мач няма значение, защото те вече триумфираха с титлата. Двубоят обаче е важен относно разпределението на местата в зона “Шампионска лига”. Снощи Интер надви Рома, след което въпросните състезатели се отдали на празненство.

По-рано тази пролет при аналогичен случай на купон бяха хванати футболисти на Ювентус, и то пак чужендци. Тогава Уестън Маккени събрал в къщата си множество гости, сред които своите съотборници Пауло Дибала и Артур. Тогава тримата бяха наказани от клуба да не играят в един мач.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лелелеле

    1 1 Отговор
    Страшно престъпление! На електрическия стол! Оставете хората да живеят, че психясахме с тая пандемия. Психическото здраве е не по малко ценно от физическото