13 Май, 2021 14:59 2 006 0

Ръководството на Барса с фаворит за нов треньор

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • ханзи флик

Ръководството на „каталунците“ са останали разочаровани от последните резултати на тима, които можеха да изстрелят отбора начело в Ла Лига няколко кръга преди края

Президентът на Барселона Жоан Лапорта обмисля да освободи старши треньора Роналд Куман след края на сезона, пишат медиите в Испания. Ръководството на „каталунците“ са останали разочаровани от последните резултати на тима, които можеха да изстрелят отбора начело в Ла Лига няколко кръга преди края. От последните четири мача отборът спечели едва пет точки.

Според информациите Лапорта вече е взел решение относно съдбата на Куман и специалистът няма да остане треньорския пост след този сезон, въпреки че договорът му е до 2022 година.

„ESPN“ дори твърди, че „каталунците“ вече са се свързали с треньора на Байерн Мюнхен Ханзи Флик, който ще напусне „баварците“ след края на сезона.

Изданието обаче отбелязва, че подобен вариант изглежда почти невъзможен, тъй като представителите на треньора са обявили пред шефовете на Барса, че Флик е много близо до поста на национален селекционер на Германия.

В Испания пишат, че утре ще се проведе среща между ръководството на Барселона и треньора Куман като основна тема на разговор ще е бъде лошите резултати на отбора в последните срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА