Last news in Fakti

22 Май, 2021 16:46 1 401 0

Добра новина, свързана с Олимпиадата в Токио

  • олимпиада-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020-
  • фенове

Възможно е на Игрите да присъстват местни фенове

Добра новина, свързана с Олимпиадата в Токио - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Организаторите на Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио са склонни към вариант за провеждането им, който предполага допускане на определен брой местни зрители до спортни съоръжения. Това съобщава агенция "Киодо", позовавайки се на свои източници.

Подобен вариант се поддържа и от японското правителство. Към момента не е известно за каква заетост става въпрос.

Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август 2020 година. Заради пандемията от коронавирус състезанието беше отложено с една година и сега ще се състои от 23 юли до 8 август 2021 година.

На 20 март организаторите решиха да проведат игрите без чуждестранни фенове. Решението за допускането на японски зрители трябва да бъде взето през юни, в зависимост от ситуацията с разпространението на коронавируса в страната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА