12 Юни, 2021 23:35 9 366 9

Рамзан Кадиров отговори дали ще се бие с Нурмагомедов и Емеляненко (ВИДЕО)

  • рамзан кадиров-
  • хабиб нурмагомедов-
  • александър емеляненко

Наскоро Кадиров критикува Хабиб Нурмагомедов, защото не излизал със знамето на Русия

Рамзан Кадиров отговори дали ще се бие с Нурмагомедов и Емеляненко (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня, не планира да влиза в бойните спортове, пише mma.bg. 44-годишният политик е много голям фен на бойните спортове и притежава чеченската ММА организация ACA. Той е собственик и на футболен клуб и обича да се среща с известни спортисти, като често им подарява скъпи подаръци.

Преди време той се сближи с Александър Емеляненко и двамата тренираха заедно. Тогава Кадиров започна да говори, че иска да се бие с Александър, но до боксова среща не се стигна.

Наскоро Рамзан критикува Хабиб Нурмагомедов, защото не излизал със знамето на Русия. В социалните мрежи Кадиров реши да отговаря на въпроси и ето какво каза за Емеляненко и Нурмагомедов:

Къде е Александър Емеляненко? Вкъщи и сигурно тренира. Той трябва да се качи на ринга. Ще се бия ли с него? Правихме спаринги и това ни беше достатъчно. Аз не съм спортист. Едвам се справям с тренировките.

Спортът не е за мен, защото вече съм стар. Ще се бия ли с Хабиб в клетката? Не, той е шампион и категориите ни са различни. Той вече е в пенсия и се занимава с бизнес. Аз се занимавам с домашна работа".

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говнеши

    18 3 Отговор
    Този с който и да се бие,ще спечели,иначеее......освен,ако не с Путин,разбира се,но той се е отдал изцяло на “домашна работа”.Все пак е стар.
  • 2 Сланина и Зурла

    14 3 Отговор
    Този е най великия за всички времена!!!ДА БЕС!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Без Негри в БГ

    14 3 Отговор
    Без Негри в БГ, много изостанала раса, 1млн г. зад белия човек и много престъпления правят.
  • 6 324

    13 2 Отговор
    "Дискриминирани те" от прайда вчера да спретнат един такъв в центъра на Грозни, там ще бъдат мнооого уважени.
  • 7 Сергей Ш.

    1 6 Отговор
    Шамил Басаев те чака там горе. Имал сметки за уреждане с теб.

    Коментиран от #9

  • 8 Слави

    11 1 Отговор
    Кадиров е човек на честа. Малко са такива хора като него. Ако застане начело на държавата ни тя ще се оправи за един месец. Повярвайте
  • 9 Иво

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Сергей Ш.":

    Носи ли знаме на прайда ?