Last news in Fakti

27 Юни, 2021 18:54 1 915 3

Лудогорец удари силен австрийски отбор в контрола

  • лудогорец-
  • контрола-
  • ласк линц-
  • десподов-
  • сотириу-
  • кешерю

Българският шампион победи ЛАСК Линц с 3:0

Лудогорец удари силен австрийски отбор в контрола - 1
Снимка: ludogorets.com

Българският шампион приключи летния си лагер в Австрия с класически успех с 3:0 над ЛАСК (Линц). „Орлите“ можеха да спечелят и по-убедително, но направиха куп пропуски.

Кирил Десподов откри резултата в 20-ата минута. Той завърши многоходова комбинация на разградчани, при която Каули беше изведен зад защитата на австрийците, а бразилецът подаде на българския национал на празна врата.

В 37-ата минута Каули отне топката при грешка на защитата на ЛАСК и намери намиращия се на чиста позиция Панайотис Сотириу и кипърският нападател удвои аванса на Лудогорец.

Десет минути преди края Клаудио Керешю оформи крайния резултат, след като получи топката от пробилия по лявото крило Вандерсон.

Това беше последната проверка на Лудогорец на австрийска територия. Преди това тимът на Валдас Дамбраускас победи аматьорския германски Хаймщетен с 3:0, направи равен с ЧФР Клуж (1:1) и загуби от Ференцварош (1:3).

Утре по обяд „орлите“ се прибират в България и на родна територия ще продължат подготовката си за мачовете с беларуския Шахтьор (Солигорск) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Лудогорец е домакин в първата среща на 7 юли, а седмица по-късно ще гостува на неутрален терен в Белград.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не стават

    0 1 Отговор
    Много пропуски. И да бият солигорци, ще са дотам.
  • 2 Лудогорец

    2 2 Отговор
    Знам че си Припок.Гледай си свинската припозната кочина и не се обаждай.До кьде ще стигнем само Господ знае.

    Коментиран от #3

  • 3 Despodov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лудогорец":

    до последния пас ще стигнем за друго не ставаме, чети ми интервюто