Last news in Fakti

28 Юни, 2021 17:07 3 499 15

Ники Михайлов с унищожителна критика към ръководство на Левски

  • николай михайлов-
  • ники михайлов-
  • левски-
  • ръководство-
  • критика

"Нестабилността в клуба е огромна. И с това ръководство няма как да се получат нещата", заяви бившият страж на "сините"

Ники Михайлов с унищожителна критика към ръководство на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят Николай Михайлов навърши днес 33 години. Той говори пред БНР за Левски, семейството си и неговия фаворит на UEFA EURO 2020.

"Чувствам се добре. Събрали сме със семейството ми, най-близките ми хора и се наслаждавам на последните дни от ваканцията си. Пожелавам здраве на себе си и всички около мен. Хората около мен да са добре и здрави. Последните години ме напуснаха любими хора и затова си пожелавам да съм здрав. От Eвропейското първенство гледам повечето мачове. Фаворит за мен е Франция. Играхме срещу тях, отблизо ги видях. Мануел Нойер е един от добрите вратари на европейското първенство. Той показва отлични игри последните години и постоянство в Байерн и националния отбор на Германия.Фантанстичен вратар е", заяви Михайлов пред "Хоризонт".

"Имаше спекулации относно договора ми с Левски. Той приключи на 15 юни, а не на 30 юни. Затова и не се появих на първата тренировка на Левски. Къде ще продължи кариерата ми? Има разговори различни, коментирам, ще изслушам и видя как ще се развият нещата. От 1 юли започвам да се подготвям индивидуално и ще видя къде ще продължа кариерата ми. Левски не е затворена страница за мен. Цялата ми фамилия е свързана с този клуб. Израснал съм на "Герена" и няма как Левски да е затворена страница за мен. Винаги съм давал всичко за Левски. Върнах се преди 2,5 години с голямо желание и покана на г-н Спас Русев. С надежда за спечелване на купи, титли, успехи. Но нещата се промениха - смяна на собственици, треньори, играчи. Имах хъс, мотивация, за да зарадваме привържениците ни. Нещата се завъртяха наопаки. Нестабилността в клуба е огромна. И с това ръководство няма как да се получат нещата. В Левски има много юноши, футболисти, които не знаят какво ще се случи. Имат да се получават заплати. Нещата не стават по-добре, а по-зле. Има момчета, които са в Левски само заради обичта си към Левски. Това, което се случва, е недопустимо за клуб като Левски. Обичам Левски и няма как да бъда безразличен. Към момента нещата в Левски не се получават. Мога само да благодаря на феновете за подкрепата, която са оказвали към мен и останалите момчета през годините", добави още той.

"Относно нов договор с Левски няма как да коментирам. Защото това е двустранен процес. Договорът ми с Левски свърши, не съм получил предложение за нов, за да коментирам каквото и да е. Свободен агент съм. Водят се разговори с клубове от чужбина. Левски не е затворена страница. Аз съм на линия и чакам да видя какви предложения ще има. За националния отбор само адмирации към Ясен Петров и екипа му. Бях слушал за него, но се убедих колко сериозно работи и какъв професионалист е. Не мисля още за отказване. На 33 години съм, чувствам се отлично и физически, и психически. Винаги ще следя какво се случва в Левски, но се надявам тази летаргия да приключи час по-скоро. Новият сезон чука на вратата и никой няма да те пита дали си готов или не. Говоря си с момчетата и зная, че ситуацията е изключително тежка", каза вратарят.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо, защо не питаш татко ти?

    25 2 Отговор
    Защо БГ футбола е разрушен. Я му звънни и го питай. А иначе си гледай Европейското и трай.
  • 2 Eмил Вeлeв

    22 4 Отговор
    Eмил Вeлeв: Фaлитът зaкъcня, трябвaшe oтдaвнa дa ce тръгнe нa чиcтo.



    Фaлит нe e крaй. Фaлит нa футбoлния oтбoр нa Лeвcки нямa дa e зa първи път, a зa трeти, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак".



    Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк".





    Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc бeз юридичecкa връзкa cъc cтaрия и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914".



    Беше им забранено да използват емблемата, защото не са автентичния клуб дoкумeнтaлнo и cи нaриcувaхa нoвa. Нo тoвa нe пoпрeчи нa игрaтa и бяхa cилeн oтбoр.

    Коментиран от #6, #15

  • 3 Сссс

    26 6 Отговор
    Ама този кой го е излъгал, че е футболист вратар? И с какво право критикува, а да си види сланините, пък тогава да говори. Ако баща му не беше голямата перука щеше да гледа през крив макарон. Аман от некадърници със самочувствие

    Коментиран от #9

  • 4 малката перука

    18 5 Отговор
    да си трае да не се обажда
  • 5 Малката перука

    10 2 Отговор
    Няма да си кротувам и няма да си трая.Доказал съм се.На вратата ли си,само ТОЙ ти помага! Баща ми не е идвал да ме сменя между трите дирека.А вие си целувайте кенчетата,чешете си раниците отпред и не се занимавайте с моите "сланинки" приятно гледане в плазмите..
  • 6 Пощенски клуб

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Eмил Вeлeв":

    фк Левски е закрит през 1949 г. и до 1957 г. се подвизава с името Динамо. Помня, че му викаха Динамо - Паднамо!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Жан Клод ( с двата ножа)

    2 2 Отговор
    Все си е ваканция (заслужена) тате!
  • 8 Левски 1914

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Пощенски клуб":

    Левски и Динамо е един и същи отбор, както цска – СОФИЯ и Литекс ТИРЕ обединен с Етрополе. Само вашите създатели сменят имена и преди и сега.

    Коментиран от #10, #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Милиционерски

    4 3 Отговор
    През 1957 г. , на мястото на Динамо, се създава Левски - Спартак, като отбор на милицията и държавна сигурност!
  • 12 НиЛо

    9 2 Отговор
    Ники, стига си давал интервюта, а върви да обръщаш гумата на трактора, бе тулуп
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мимч

    3 0 Отговор
    Може и прав да е Никито,след като Наско мълчи и се крие като п.....а в миша дупка......
  • 15 спас джевизов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Eмил Вeлeв":

    По люляково ли ти стана на оранжевата душичка?А сега отвори официалният сайт на УЕФА и прочети какво пише за Левски и за Литекс -ЦСКА.