Last news in Fakti

29 Юни, 2021 17:39 1 678 2

Това е най-дългоочакваната Олимпиада

  • весела димитрова-
  • ансамбъл по художествена гимнастика-
  • олимпиада-
  • токио 2020

Такова мнение изрази Весела Димитрова, национален селекционер на ансамбъла по художествена гимнастика на България

Това е най-дългоочакваната Олимпиада - 1
Снимка: БГНЕС

Националния отбор по художествена гимнастика беше част от делегацията, която присъства на официалната церемония в Гербовата зала на президентството, на която президентът Румен Радев връчи националния флаг на президента на БОК Стефка Костадинова.

След това националният селекционер Весела Димитрова застана пред медиите и сподели всички новости около момичетата от ансамбъла.

"Това е най-дългоочакваната Олимпиада, естествено, вълнуват се както момичетата, така и всички спортисти и ръководители от делегацията. С вълнение и нетърпение очакваме олимпийските игри. Те са подготвени, че очакванията към тях са големи. Вярвам, че ще ги оправдаят, дай Боже да са живи и здрави и всичко да е наред", каза Весела Димитрова, цитирана от Topsport.

"Абсолютно готови и здрави са момичетата, отиваме като последна проверка в Минск и ни остават още броени дни, лагер в Япония и дългоочаквания старт. Те за първи път ще участват на олимпийски игри. Вълнението при тях е голямо. Подготвили сме ги за всичко, което ги очаква. На 21 юли заминаваме за Мураяма - града домакин, който ни приема в последните четири години. Там ще направим двуседмичен лагер. На 1 август влизаме в олимпийското село и след това предстоят състезанията ни", заяви още Димитрова, която сподели и впечатленията си от проведената наскоро селекция за попълване на състава след Игрите в Токио.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    3 1 Отговор
    това ще е най-караминьолната олимпиада....не ходете там ...не ги легитимирайте....измамниците
  • 2 нашия

    3 1 Отговор
    при тези условия при които могат да те отстранят по недоказани причини какво правите там .....състезавате ли се или играете на тото ...на кой ще му излезе късмета да не го изгонят....то е ясно на кой -при тия алчни хорица без достоинство