Last news in Fakti

2 Юли, 2021 14:32 1 999 1

Берое с оферта към братя Цоневи

  • цоневи-
  • оферта-
  • левски-
  • берое

Старозагорци искат да отмъкнат близнаците от Левски

Берое с оферта към братя Цоневи - 1
Снимка: БГНЕС

Берое изкушава халфовете Борислав и Радослав Цоневи, пише “Тема Спорт”. От старозагорския клуб са изпратили оферти до полузащитниците. От вчера братята са свободни агенти, след като едногодишните им договори с Левски изтекоха. Те обаче продължават да тренират на стадион “Георги Аспарухов” и да очакват предложения за нови контракти. Същото се отнася и за още доста футболисти, които през миналата кампания носеха синята фланелка.

Борислав и Радослав, които са юноши на клуба, продължават да показват голяма лоялност. Очаква се те да бъдат на терена и в следващата контрола на “сините” - утре от 18:00 часа на “Герена” срещу Ботев (Пловдив).

Цоневи бяха желани и от Арда. Кърджалийци им изпратиха предложения още след края на миналата кампания. Запитвания към двамата има и от чуждестранни клубове. Те обаче не бързат да вземат решение за бъдещето си. Дали са дума на шефовете на Левски, че ще чакат до последно предложения за договор и нямат нищо против да продължат да носят синята фланелка въпреки тежкото финансово положение.

Боби Цонев вече има един престой в Берое зад гърба си. Той игра за старозагорци, след като напусна Левски след края на сезон 2015/16. За 2,5 години при заралии Борислав участва в 69 шампионатни мача за тима, в които отбеляза 13 гола. Той бе оформил добро партньорство с Мартин Камбуров, който и сега е част от отбора на Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гудмудсон

    0 2 Отговор
    Бойко, Пеевски и Наско закриха Левски! Най- големите левскари се подиграха със синята много милионна общност така както и комунистическия режим не успя 40 години!