2 Юли, 2021 20:19 5 594 3

Тайсън Фюри с нова нестандартна постъпка (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс

„Краля на циганите“ е толкова привързан към трофея, че не го сваля от себе си

Тайсън Фюри с нова нестандартна постъпка (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световния шампион по бокс във версия WBC – Тайсън Фюри, не иска да се разделя с колана си. Чешитът от Англия в типичния си стил качи видео в Twitter, на което ясно се вижда, че тренира с пояса, съобщи Boec.bg.

„Краля на циганите“ е толкова привързан към трофея, че не го сваля от себе си.

В момента той се подготвя за последния сблъсък от трилогията с Дионтей Уайлдър. Двамата великани ще се срещнат на ринга след по-малко от месец, като Фюри е твърд фаворит за нова победа.

В предишния им мач той разби „Бронзовия бомбардировач“ и от неговия ъгъл бяха принудени да хвърлят кърпата, за да не се стигне до неприятни инциденти.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 винету

    8 3 Отговор
    Тайсън ше го скръши оня с клечките вместо краченца.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 СТИГА

    1 0 Отговор
    е ЩО ГО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА АЛООООООО ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ ПУЛЮ Е ПРАЗЕН ЧУВАЛ С КАРТОФИ ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ С ТАЙСЪН ДА МУ СМАЧКА КИТАРАТА