Last news in Fakti

3 Юли, 2021 11:13 1 663 2

UEFA EURO 2020: Основен футболист на Италия е аут от турнира

  • леонардо спинацола-
  • контузия-
  • евро 2020-
  • италия

Спинацола е със скъсано ахилесово сухожилие и се очаква да бъде извън терените в продължение на няколко месеца

UEFA EURO 2020: Основен футболист на Италия е аут от турнира - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Левият бек на Италия Леонардо Спинацола е аут от UEFA EURO 2020. Футболистът на Рома получи травма при победата над Белгия (2:1) на четвъртфиналите и беше принудително заменен.

След двубоя се оказа, че травмата на Спинацола е сериозна. Той е със скъсано ахилесово сухожилие и се очаква да бъде извън терените в продължение на няколко месеца, а най-мрачните прогнози го вадят от терените за година.

Докато бе изнасян на носилка, бранителят не успя да сдържи сълзите си. Спинацола се контузи в 78-ата минута, без да има единоборство с противников футболист. Той веднага даде знак за смяна, а на неговото място се появи Емерсон Палмиери, който почти сигурно ще е титуляр в полуфинала срещу Испания във вторник.

Травмата на Спинацола е тежък удар за Роберто Манчини, защото той остава без един от най-силните си играчи от началото на еврофиналите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФОРЦА

    11 3 Отговор
    СКУАДРА
  • 2 ПСР

    14 1 Отговор
    Жалко.
    Снощи доказаха,че са основателен претендент.
    Никога не съм гледал по-добра и подмладена Скуадра.Нищо общо с преди-браво на Манчини и футболистите!