Last news in Fakti

6 Юли, 2021 10:28 1 366 5

UEFA EURO 2020 Манчини: Мачът с Испания ще бъде много здрав

  • манчини-
  • италия-
  • испания-
  • евро 2020-
  • полуфинал-
  • специалисти-
  • шансове

"Шансовете са 50:50" заяви наставникът на Италия

UEFA EURO 2020 Манчини: Мачът с Испания ще бъде много здрав - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Италия Роберто Манчини се подготвя за поредна здрава битка на евро 2020, след като във вторник тимът му излиза срещу Испания в единия полуфинален мач. Футболни анализатори и журналисти на Ботуша дават предимство на своя отбор и предричат финал за “скуадра адзура”. “Дано поне веднъж и специалистите да познаят”, коментира Манчини днес.

“Ще бъде здрав двубой - продължи треньорът. - Испания е различен от Белгия съперник. Със сигурност ще имаме много трудности. Изпитвахме проблеми срещу Австрия заради агресивността на противника, а и защото това тогава беше първи мач от фазата на елиминациите.”

“Испанците са изключителни през последните няколко години, като разполагат с много млади и талантливи футболисти, както и с отличен селекционер. Луис Енрике спечели Шампионската лига с Барселона, а и Рома игра добре под негово ръководство. И все пак той се промени като треньор. Испания си заслужи правото да бъде тук”, добави селекционерът.

"Щом Италия и Испания са стигнали дотук, значи и двата отбора са се представили добре и заслужават да бъдат на полуфинал. Шансовете са 50:50. Със сигурност ще се получи хубав мач. И в двата състава има много талантливи играчи. Когато се подготвяш за поредния важен мач, винаги има нервност. Това се отнася и за мен. Но и точно това прави срещата още по-специална", каза Манчини.

Манчини изрази съжалението си, че тези около 60 000 билета за “Уембли” не са разпределени само между италиански и испански привърженици. На стадиона ще могат да влизат всякакви хора, тъй като талоните бяха пуснати в свободна продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Texas

    6 1 Отговор
    това е истинския финала,,Милли Ванили отборчето от англия,насила дотътрено до финала от уефата,обаче ще му дадат купата.
    залагам 50 ст.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 симуланти

    3 3 Отговор
    Здрав, и вие здраво ще се търкаляте по терена, умеете ги тия симулации. Така биха белгийците- бавене, лежане, разправии, симулации, жестикулации, изнервяне на противника, мръснишки номера, женски хитрости.
  • 4 Титлата вече е купена

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Texas":

    от фармацевтичните гиганти за Дания!!! Добро Утро!
  • 5 djdj

    0 1 Отговор
    мачкайте Испанци