Last news in Fakti

7 Юли, 2021 09:33 2 718 12

Футболистите на Левски искат Валери Божинов за шеф

  • валери божинов-
  • левски-
  • футболисти-
  • футбол

Самият ветеран обаче не може да вземе едно от най-тежките решения в кариерата си – да я прекрати

Футболистите на Левски искат Валери Божинов за шеф - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Левски са се заели да променят решението на Валери Божинов и да го накарат да им стане шеф. Както е известно, Наско Сираков бе категоричен, че иска той да продължи на Герена, но в друга роля, пише Мач Телеграф.

Самият ветеран обаче не може да вземе едно от най-тежките решения в кариерата си – да я прекрати, пише в. Мач Телеграф.

Останалите играчи обаче са категорични, че ще се чувстват по-добре, ако той заеме някакъв пост при "сините" и продължи да бъде до тях в съблекалнята.

Ролята на Валери на терена през миналото първенство бе почти нулева, но за сметка на това има огромно влияние сред съотборниците си. Той дори е взел плътно под крилото си двама от тях – Марин Петков и Здравко Димитров.

Запознати твърдят също, че той е помагал не на един или двама със заеми в най-тежките моменти при забавянето на заплатите. На този етап обаче Наско Сираков все още не е провел официален разговор с него, на който двамата да обсъдят бъдещата роля на Валери, както и финансовите параметри по нея.

На Герена нямат все още и предложения към трениращите с отбора Христофор Хубчев и Томислав Папазов.

В момента шефовете на сините са се насочили към финализирането на разговорите с нови спонсори, които може и да дават малко, но ще облекчат сериозно финансовото положение на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логично

    15 5 Отговор
    Те пияниците са така.Няма кой да им пее сръбски песни в съблекалнята.
  • 2 саио

    12 4 Отговор
    оле майко тия са откачени.
  • 3 един от многото

    12 4 Отговор
    Да го уредят , нещо по поддръжка на стадиона , да събира топките и атрибутите след тренировка , да чисти съблекалните и тоалетните , нощен пазач , билетопродавач , нещо на паркинга. Всяка друга длъжност би била пилеене на пари , каквито и без това са кът при Левски.
  • 4 оптимист

    3 2 Отговор
    валерката, а майка му пепа да е ПР и маркетинг директор, това е печелившия тим за отбора
  • 5 Ицо

    7 1 Отговор
    Само като се замисля какви тийм билдинги ще им прави...в студентски град...Ще ги изкачи на много високо ниво. А и не забравяйте старата българска поговорка: Дори за нищо да не става един човек, винаги може да се използва за лош пример;)
  • 6 Ха ха ха🤣

    3 3 Отговор
    Леле-леле... Валерката е прочел по-малко книги и от банкянския т.пунгер. Какъв директор ще го правят!?!?!?!? Единственото предложение което може да направи е - да открият чалготека на Герена и София-Запад да поеме дистрибуцията и снабдяването... и с приходите да се издържат.
  • 7 бръм

    5 2 Отговор
    Валерката е пич! Може и да е глуповатичък, но има добро сърце. Не си спомням да е бил гонен за грубости или некоректна игра.Истинско левскарче!
  • 8 Бочко

    6 0 Отговор
    Когато шефа знае какво му е, само той си знае какво му е...
  • 9 левскар

    4 0 Отговор
    Майтап Уили............
  • 10 Oho Boho

    4 0 Отговор
    Какато са цъфнали тъкмо с тоя ще вържат...
  • 11 afs

    0 0 Отговор
    Прав е колегата, че Валери е свестен! Никой не казава, че е много умен, но е добряк и истински левскар, раздава се от доста време за без пари на Герена!
  • 12 э абаротное

    0 0 Отговор
    Тези непрекъснато доказват колко са ненормални ! Нека пропадането да продължава. Синият сериал вече се превърна в гротеска и карикатура.