Last news in Fakti

7 Юли, 2021 12:32 1 119 0

Бранител на Олимпик Марсилия отсвири ЦСКА заради новак в Лига 1

  • цска-
  • футбол-
  • олимпик марсилия-
  • люка перен-
  • лига 1-
  • клермон

22-годишният централен защитник бе основна трансферна цел на "червените", но в крайна сметка той няма да акостира в София

Бранител на Олимпик Марсилия отсвири ЦСКА заради новак в Лига 1 - 1
Снимка: cska.bg

Бранителят на Олимпик Марсилия Люка Перен е избрал предложението на новака в Лига 1 Клермон пред това на ЦСКА, пише авторитетното френско издание L"Equipe.

22-годишният централен защитник бе основна трансферна цел на "червените", но в крайна сметка той няма да акостира в София. Клубните началници на Олимпик са се съгласили да пуснат Перен в ЦСКА, тъй като не смятат да разчитат на него, но колегите им от френския елит са били по-настоятелни от тези на "Българска армия".

"Люка Перен ще се присъедини до дни към Клермон. Той ще играе под наем в тима, който спечели промоция за Лига 1, като в договора ще има и опция за закупуване. Това е добра новина за Клермон, който в крайна сметка спечели битката за подписа на 22-годишния футболист, който беше желан още от Брест и българския ЦСКА", предава L"Equipe.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА