Last news in Fakti

10 Юли, 2021 14:07 2 056 5

Живко Миланов: Имаме договорка с Николай Михайлов

  • живко миланов-
  • левски-
  • николай михайлов

Най-вероятно ще подпише договор с клуба

Живко Миланов: Имаме договорка с Николай Михайлов - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Живко Миланов разкри за договорка между него и Николай Михайлов след равенството с Левски Лом 1:1 в контрола, която се проведе на „Герена“.

„Николай Михайлов винаги има място в Левски. Има договорка, която е между нас. Той знае много добре каква е тя. Взел я е на сериозно и най-вероятно ще подпише договор с клуба“, заяви Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eмил Вeлeв

    6 1 Отговор
    Eмил Вeлeв: Фaлитът зaкъcня, трябвaшe oтдaвнa дa ce тръгнe нa чиcтo.

    Фaлит нa футбoлния oтбoр нямa дa e зa първи път, a зa трeти, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти.

    И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат "Левски-Спартак".

    Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи "Лeвcки – Cпaртaк".

    Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc бeз юридичecкa връзкa cъc cтaрия и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Беше им забранено да използват емблемата, защото не са автентичния клуб дoкумeнтaлнo и cи нaриcувaхa нoвa. Нo тoвa нe пoпрeчи нa игрaтa и бяхa cилeн oтбoр.
  • 2 Мим33

    7 0 Отговор
    Ами договорка между зет и шуфей,каква може да е....Досещайте се...
  • 3 Сссс

    4 0 Отговор
    Я кажи колко паре ти е броил голямата перука, за да прибереш торбата с лой, та и като вратар не е ясно кой го произведе.
  • 4 УевскитУ

    3 1 Отговор
    Е за аматьорския футбол.
    Защо се мъчат?
  • 5 левскар

    3 1 Отговор
    Ако бяхте нормален отбор и имахте мислещи хора, щяхте да се освободите от хрантутници като Михайлов, Божинов и подобни и да дадете път на млади и можещи момчета. Заради тях няма да просперирате. Който и да се съгласи да дойде и да ви даде пари,като няма кой да играе сте за никъде. Тези търтей вземат много пари, за НИЩО,