Last news in Fakti

10 Юли, 2021 17:17 1 964 4

UEFA EURO 2020: УЕФА глоби Англия

  • уефа-
  • англия-
  • фенове-
  • евро 2020

Санкцията е наложена, след като от трибуните насочиха лазер в лицето на вратаря Каспер Шмайхел преди изпълнението на отсъдената за домакините дузпа в допълнителното време

UEFA EURO 2020: УЕФА глоби Англия - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА глоби Английската футболна асоциация с 30 хиляди евро заради поведението на публиката на "Уембли" при успеха с 2:1 след продължение над Дания на полуфиналите на UEFA EURO 2020.

Санкцията е наложена, след като от трибуните насочиха лазер в лицето на вратаря Каспер Шмайхел преди изпълнението на отсъдената за домакините дузпа в допълнителното време, която стражът на датчаните отрази, но Хари Кейн направи добавка, за да донесе победата на тима си.

Привържениците на Англия също така освиркаха химна на Дания преди началото на двубоя, както и запалиха нерегламентирани фойерверки на срещата в сряда.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    17 7 Отговор
    Дано италианците утре
    да скъсат задниците на английските дебиLи...
  • 2 Майкъл

    6 6 Отговор
    Ще има възмездие!!! Италия е европейски шампион!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе

    1 0 Отговор
    Англосаксонците са най-наглото, алчно и лицемерно племе и трябва да бъдат изтрити от лицето на Земята! Само че получиха яко побутване с тая напълно измислена дузпа, иначе можеше и да отпаднат.......а тия смешни 30 000 евро глоба не ги бъркат изобщо. Дания заслужаваше да играе на финала!