Last news in Fakti

10 Юли, 2021 19:17 2 243 2

ЦСКА преговаря с нов спонсор

  • цска-
  • споноср-
  • футбол-
  • минерална вода

Рекламният отдел на фирмата е изготвил стратегия за съвместна работа с „армейците“

ЦСКА преговаря с нов спонсор - 1

Българска компания, която произвежда луксозна марка минерална вода, иска да започне сътрудничество с ЦСКА, пише „Тема Спорт“. Рекламният отдел на фирмата е изготвил стратегия за съвместна работа с „армейците“, която включва пускането на пазара на серия продукти, които да са брандирани с логото на клуба.

Идеята е процент от всички продажби да отиват в касата на стадион „Българска армия“. Става въпрос за висок клас алкална вода, която по думите на производителите е много полезна за активни спортисти.

Ако се стигне до подписването на договор, то фирмата е готова да покрие нуждите на представителния отбор, като определени количества да се доставят и за школата на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУсто бързане

    0 7 Отговор
    да си споноСР на ЦСКА си е направо Чез и Удвлствие
  • 2 ДоФтора

    0 7 Отговор
    Водата е на ДПС, нали пигс? Дограмата от Милко & Морко ТВ, а Майкъла пише фактури за ГЕРБ… Идва края на ДДС от захар, на акцизи от Петрол и такси от хазарт! Титан чистят 3/4 от България с 30% дял на Бойко Борисов… нали така, оранжади?