Last news in Fakti

12 Юли, 2021 15:03 3 528 7

UEFA EURO 2020 Жозе Моуриньо след финала: Бе прекалено много едно дете да поеме всичко на плещите си

  • жозе моуриньо-
  • евро 2020-
  • англия-
  • италия

"В тази ситуация, къде е Рахим Стърлинг? Къде е Джон Стоунс? Къде е Люк Шоу? Защо Джордан Хендерсън или Кайл Уокър не останаха на терена?

Жозе Моуриньо направи поредното си противоречиво изказване след триумфа на Италия над Англия с дузпи.

Изпълнителите за Англия на последните три дузпи Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо и Букайо Сака пропуснаха своите изпълнения и по този начин "адзурите" вдигнаха трофея.

"В тази ситуация, къде е Рахим Стърлинг? Къде е Джон Стоунс? Къде е Люк Шоу? Защо Джордан Хендерсън или Кайл Уокър не останаха на терена? Смятам, че бе прекалено много едно дете да поеме всичко на плещите си. Не знам защо, но трябва да попитам всички тези въпроси Гарет, защото много пъти играчи, които трябваше да са там и да поемат отговорност, не бяха там и избягаха от тази отговорност.

Съчувствам на Гарет, защото той е много прям човек и предпазва своите играчи, за това не смятам, че ще излезе и ще посочи - играч А избяга от отговорност, скри се и не бе готов да бие дузпа," коментира ситуацията Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    8 0 Отговор
    Рахим Стърлинг го няма. На земята в пеналта е да проди дузпа
  • 2 3.14К

    5 1 Отговор
    Винаги преди да го уволнят, Мауриньо е безапелационно прецизен в преценките си.
  • 3 1116

    0 3 Отговор
    Моуриньо в края на 90-те започна като помощник треньор в Барса, дотогава никой не го беше чувал. Всичко което знае го е научил от холандците в Барса, тогава изцяло холандски тим
  • 4 донарума

    4 0 Отговор
    прав е, донякъде. техническите способности са едно, жегата при изпълнението - друго.
    но от друга страна - джиджи донарума е на 22 само, ако не греша.
  • 5 akrigtan

    6 0 Отговор
    какви деца са братовчедите , всеки струва по 60 милиона евро .
  • 6 хахаха

    9 0 Отговор
    ето докъде води толерантността...1. топката беше изнесена с количка в цветовете на ЛГБТ...2. всички коленичиха в чест на черния наркоман...3. саугейт реши да бие всички в полето на толерантността като пусна в последните секунди черните, за да могат те да донесат победата на Англия...е, видя се, че БЕЛИТЕ държави са за БЕЛИТЕ
  • 7 краси

    2 0 Отговор
    Кооолко много прости хора има в РБ!Какъв идиот трябва да си ,за да гласуваш за Чалгаря или крадеца-комунист Винету?Мноооого голям идиот !