Last news in Fakti

12 Юли, 2021 19:31 2 053 2

Меси посвети титлата от Копа Америка на цяла Аржентина и на Диего Марадона

  • меси-
  • аржентина-
  • посвещение-
  • титла-
  • копа америка-
  • коронавирус-
  • марадона

"Знаем, че все още имаме какво да подобрим, но истината е, че всички дадоха всичко, което имаха и не мога да бъда по-горд от това, че съм капитан на този невероятен колектив", каза Меси

Меси посвети титлата от Копа Америка на цяла Аржентина и на Диего Марадона - 1
Снимка: БГНЕС

Начинът, по който Лионел Меси отпразнува спечелената Копа Америка, първи негов трофей с националния отбор на Аржентина, показва колко важно бе това постижение за него. Десетката на „албиселесте“ написа емоционално съобщение в социалните мрежи, след като аржентинците успяха да прекъснат 28-годишната си пауза без трофей. Меси се обърна и специално към покойния вече Диего Армандо Марадона.

"Беше невероятен турнир. Знаем, че все още имаме какво да подобрим, но истината е, че всички дадоха всичко, което имаха и не мога да бъда по-горд от това, че съм капитан на този невероятен колектив. Искам да посветя този успех на семейството ми, което винаги ми е давало сили да продължавам напред, на приятелите ми, които обичам много, на всички, които ни вярваха, особено на всички 45 милиона аржентинци, които преживяват всичко това с ужасния вирус, особено на тези, които са се докоснали до него. И разбира се и на Диего, който със сигурност ни е подкрепял, където и да се намира“.

Накрая Меси помоли аржентинските фенове да продължат да се грижат за себе си, за да победят COVID-19: „За да продължим да празнуваме, трябва да продължим да се грижим за себе си, нека не забравяме, че трябва да изминем дълъг път, за да се върнем към нормалното и да спечелим борбата с вируса“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре че

    3 0 Отговор
    Бразилия са ларж и в чест на Меси подариха титлата на Аржентина европейците ако бяха почнали да организират европейски първенства през 1916 както южни американците историята щеше да е друга
  • 2 Нали сме ДЕМОКРАЦИЯ...?

    1 0 Отговор
    Кога ще има РЕФЕРЕНДУМ дали да продължаваме с тъпите противогрипни мерки? Нали живеем в ДЕМОКРАТИЧНО общество? Дайте да гласуваме за това!